Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaa25

problemy z brzuchem

Polecane posty

witam mam 25 lat i juz mam wrzody oraz kamien na woreczku zolciowym chcialam sie was zapytac czy mial ktos robiona gastroskopie i czy jest ona taka straszna jak ludzie o tym mowia. w sumie nie wiem czy moze byc cos straszniejszego niz tan bol ktory przezywam od wczoraj czuje sie jak bym rodzila dziecko

Gość o w kutwe nie wierze
gastroskopia przyjemna nie jest ale jak nie masz kataru to nie masz sie czego bac

Gość out of
jak juz to pecherzyku zolciowym lekarz cie wysmieje jak powiesz do niego ze masz kamien w woreczku :D:D:D

no i przy problemach z sercem też lepiej nie robic jak naprawde nie trzeba. diete jakas stosujesz? bo takie problemy w tym wieku to wiesz... powazne dosc...

Gość out of
a gastro da sie przezyc gorzej by bylo jakby miala kolonoskopie :P znieczula ci tylna sciane gardla i nie bedziesz wymiotowac bo najgorsze w gastro jest podraznianie nerwu blednego i odruch wymiotny z tym zwiazany pobieranie wycinkow z zoladka nie boli powinnas pojsc na to badanie

kolonoskopia nie boli bo też jest znieczulenie, i nie ma odruchu wymiotnego, często się usypia pacjentów, nie wiem więc, czy taka bardziej nieprzyjemna :P