Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annniiinnananana

jak to wogole jest mozliwe???

Polecane posty

Gość annniiinnananana

mam dwie kolezanki, jedna niezbyt rozgarnieta nie skonczyla nawet szkoly sredniej po pierwszej klasie przerwala, druga po studiach podyplomowych. Ta pierwsza zdala egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem a ta drug ajuz 6 razy oblala, naparawde madra dziewczyna. Ja sama tez nieglupia zdalam za 3 . O co tu chodzi z tym prawkiem?

Gość wnsnszhsbsb ssssdsss
to jest mozliwe na egzaminie trzeba trafic na fajnego egzaminatora, ktory pojedzie po mniejuczeszczanych trasach,

Ja cełe życie jeżdżę autobusami, bo rodziców na auto nie było nigdy stać :O to smaochód znam tylko z bajek i opowiadań :D:D, nie wiem jak ja zdam na prawko, a w teorii to jestem cholernie mądra

Gość miinnnniiuuuula
poza tym ineligencja z prawkiem nie ma nic wspolnego , jest pelno debili z prawkiem

Gość bbcbchcjckkccc
no wlasnie moze ta niewyksztalcona wczesneij jezdzila bez prawka a jak kogos nei stac na auto to juz ma braki

Gość annniiinnananana
no tak ale wiesz skoro tylu rzeczy osoba ineligentna sie nauczyc umie to dlaczego podchodzi tyle razy do egzaminu??

to naprawdę zależy czy ktoś już np wcześniej jeździł samochodem czy nie, może nie potrafi sobie poradzić ze stresem?może jest zbyt ambitna typu muszę zdać-a z takim podejściem często skutek jest odwrotny, też zależy od egzaminatora i trzeba mieć do tego dryg