Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest?

2,5 miesiąca miesiączki brak...

Polecane posty

Gość co jest?

Witam dziewczyny..ok. miesiąca i tygodnia temu kochałam się z moim mężczyzną-stosunek przerywany..powinnam właśnie wtedy jakoś dostać już miesiączki..ostatni okres miałam w ostatnim tygodniu maja, lub jakoś na przełomie maj czerwiec. Zrobiłam już trzy testy ciążowe każdy w odstępach ok. tygodnoiwych-wyniki negatywne..a miesiączki jak nie było tak nie ma...co ze mną???

Gość swoja_baba
...i Ty jeszcze nie byłaś u ginekologa??

Gość hfhfghf
szykuj imioe....

Gość swoja_baba
...bez przesady, raczej by wiedziała że jest w ciązy...chociaz znam przypadek pewnej ,u ktorej zatrzymała się@. Wyparła ze se swiadomosci mysl że moze byc błogosławiona. W momęcie kiedy zaczeła czuc ruchy dziecka to jej zdaniem było to odbijanie się od żołądka. A kiedy już jednak zdecydowała się pójść do gienia ( z bólami jajników ) była w ciężkim szoku jak jej powiedział że jest w 6 misiacu. Dobre co?

Gość co jest?
Bez przesady:) jestem umówiona do ginekologa to po pierwsze..po drugie chciałam poznac Wasza opinie co moze byc przyczyna spozniajacego sie okresu...No i jesli bylabym miesiac w ciazy to chyba test bylby pozytywny?

Gość co jest?
Zrobiłam badanie krwi-wynik negatywny...25 sierpień wizyta u ginka..jak widać spóźniający się tak długo okres wcale nie musi oznaczać ciąży więc jednak nie będę musiała wybierać imienia dla dziecka ;] Wiem co robię i mam pełną świadomość tego co może sie wydarzyć..ale wbrew pozorom wcale nie jest tak łatwo zajść w ciążę. Czy teraz ktoś może podać jakieś prawdopodobne przyczyny wstrzymanego okresu? jakieś koncepcje? martwie sie o swoje zdrowie. Nadżerka może być tego przyczyną? nie sądzę, żeby brak @ był spowodowany np. stresem czy pracą..

Gość co jest?
Zobaczymy! Oby, oby, oby! W listopadzie odstawiłam nuvaring, na początku przez pierwsze dwa trzy miesiące okresy były super regularnie no i im dalej tym gorzej. Zanim zaczęłam stosować antykoncepcje miałam baaaardzo nieregularne okresy. Teraz znowu chce brać nuva no ale jak mam zaczac skoro @ brak! A może to jest przyczyna? Organizm się przestawia i te hormony szaleją?!