Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bore bore

Mój ojciec!!!! Nie akceptuje homoseksualistow.

Polecane posty

Gość bore bore

Najstarszy brat -zlodziej -ma wyrok w zawieszeniu -zrobil pannie dziecko, mieszka z nia w domu ojca bez slubu Najmlodsza siostra -panna z dzieckiem -ojciec po urodzeniu dziecka wybaczyl jej ten blad A ja i moj brat - Jestem lesbijka, drugi brat gejem i ojciec odsyla nas na leczenie chociaz to nie choroba.

Gość puszysta XXXXXXXXXL
to sie tatusiowi dzieci trafiły:D

Gość bore bore
Co to znaczy dzieci trafily? Ja i moje brat ktory jest gejem jestesmy porzadni. Oboje mamy prace, zyjemy uczciwie a ojciec tego nie szanuje. Twierdzi ze naszej orientacji nigdy nie zaakceptuje, predzej wybaczylby mi gdybym byla prostytutka niz to ze jestem lesbijka. Uslyszalam to z jego ust. Przykro mi sie robi jak on wyraza sie o mnie i moim bracie.

Gość kor65465
provo?

Gość DDFDDSBNEWV
Lesby moge akceptować ale gejów? :P Powiecie że to to samo ale nie...

Gość bore bore
Problem w tym ze ojciec uwaza ze z dwoch osob tej samej plci dziecka nie bedzie, ze zwiazek tworza meczyzna i kobieta a nie rozumie jaki zwiazek osobnikow tej samej plci moze byc piekny. Ja i moj brat jestesmy teraz oboje w stalych zwiazkach ale ojciec na to krzywi nosem. Wyzywa nas. Myslalam ze skoro najstarszemu synowi i najmlodszej corce wybaczy bledy to rowniez zaakceptuje nas.

Gość puszysta XXXXXXXXXL
to nie chodzi tylko o te dzieci homo tylko wogóle wszystkie:D żal mi gościa:D pamietaj ,że ma prawo myśleć jak chce. nie akceptuje was-jego problem.

Gość bore bore
Mnie i mojemu brata nie ma nic do wybaczania. Tamtym wybaczyl w bardzo krotkim czasie, a nam? watpie by byla jakas szansa na to by zakceptowal cos co w jego mniemaniu jest calkowicie nienormalne. Dla mnie homoseksualizm nie jest choroba taki sie czlowiek juz rodzi. Tylko do niego to nie dociera.

Moge tylko wspolczuc takiego ojca, uwazanie tego za chorobe czy chocby zaburzenie jest bardzo plytkie, ale nie ma sie co dziwic ludziom starej daty, pewnych nastawien nei da sie juz zmienic. ... chociaz prawa do adopcji sam nigdy nie zaakceptuje, ale to inna bajka.

Gość twój ojciec ma troche racji

Związek tworzy kobieta i mężczyzna. Pozostałe odchylenia sa nienormalne jak np. dymanie trupów, ruchanie zwierzątek, roochanie małych dzieci czy robienie loda facetowi przez faceta. Dlaczego za te wypaczenia idzie sie do pierdla a pedałki sa faworyzowani?

Bo jest znikomy stopien szkodliwosci spolecznej. Poza tym te inne ktore wymieniles sa skalsyfikowane wg. WHO jako choroby/dewiacje/zaburzenia a homoseksualizm nie.

Gość Ale pedalizm to jest choroba
Tylko dlatego, że zebrało się kiedyś paru lekarzy przekupionych przez ciotki i nagle stwierdzili, że od tej pory pedalizm będzie traktowany jako norma seksualna nie oznacza, że to jest norma... Niestety zapomnieli jeszcze zmienić definicji choroby - wtedy może miałoby to jakiś sens 🖐️

Aha czyli roochanie chłopa p[rzez chłopa nie jest dewiacja :O No ciekawe . . . Dla mnie to tak samo obrzydliwe jak pedofilia, zoofolia czy nekrofilia. przeciez grabarz który roocha trupa tez raczej wielkiej szkodliwości społecznej nie robi. Ruchając kotka tez nie robi wielkiej SPOŁECZNEJ szkodliwości bo kotek to nie społeczeństwo!!! A jednak tamto jest zakazane.

Gość bore bore
Kpiarz to zycze ci zebys to corke kurwe kiedys mial, homoseksualizm to nie choroba i kazdy normalny czlowiek to zaakceptuje. Vilken Jestes przeciwna by homoseksualisci adoptowali dzieci, to wiesz dla geja jest to trudniejsze ale lesbijka zdecydowanie moze sama zdecydowac sie na dziecko i je urodzic. Para homoseksualna bys moze da wiecej milosci dziecku niz para heteroseksualna.

Zgadzam sie ... w teorii jest ok ... ale patrzylas na to z eprspektywy dziecka? Co bedzie myslalo kiedy wszyscy w kolo beda mieli mamusie i tatusia a ono dwie mamusie albo dwoch tatusiow? Myslisz ze bedzie mu wesolo?

Sama dobrze wiesz ze dzieci z racji wieku to najbardziej zlosliwe i nietoerancyjne istoty na ziemi i mimo tego swiadomie skazalabys dziecko na takie cieprienia? Musisz zrozumiec ze to nei chodzi o ciebie i twoje potrzeby tylkko o danie dziecku szansy na normalne dziecinstwo i zycie ... a jakos tego nei widze.

Gość fjhsjfhsddd
Homoseksualizm to nie choroba? 1. Sprawdź sobie definicję choroby w słowniku medycznym. 2. Zastanów się do czego służy popęd seksualny 3. Przemyśl czy zaburzenie tego instynktu na ukierunkowanie go do osobników z którym nie można mieć potomstwa, nie wyczerpuje cech punkt nr 1. 🖐️

Para homoseksualna bys moze da wiecej milosci dziecku niz para heteroseksualna. O miesiączce z córką dwa pedały pogadaja i wszytko wyjaśnią :D Tatusiowie beda rzucac moneta, który dzisiaj karmi cycem :classic_cool:

Gość kpiarz a córke lesbijke byś
zaakceptował?

Nigdy nie bedzie wiadomo skad i dlaczego tak sie dzieje ... i nie na tym sprawa polega. Popatrzcie 100 lat wstecz ile rzeczy bylo nei do pomyslenia, ile skandalicznych zachowan karanych smiercia ... a ktore dzisiaj sa na porzadku dziennym. kwestie takie jak homoseksualizm musza przejsc facze szoku spolecznego zanim zostana calkowicie zaakceptowane .. i tak sie stanie za kilka, kilkanascie czy kikadziesiat lat.

Z córka bym mógł chodzic na doopy :classic_cool: Jak by sie zmusiła do "zrobienie" wnuka to looz

To dobrze że cieszył byś się przynajmniej z córki która jest lesbą:classic_cool:

gorzej byłoby gdyby potem ten wnuk okazał się gejem:D

Poprostu bym ją rozumiał dlaczego ją ciągnie do cycków i cipek :D

Gość fjhsjfhsddd
Viken, poprzez długotrwała inżynierię społeczną można wymusić na społeczeństwie każde zachowanie - nawet te najbardziej absurdalne. Jednak na świecie istnieje coś takiego jak naturalny ład, który próbuje samoistnie powrócić do wcześniejszego stanu rzeczy - obserwujemy go w naturze, ekonomii, matematyce, a nawet w społeczeństwie. Oczywiście możemy regulacjami prawnymi i propagandą medialną sprawić, aby homoseksualiści byli traktowani jak święte krowy - co obserwujemy obecnie. Ale taka manipulacja społeczeństwem pociąga za sobą liczne inne zaburzenia całej tkanki która ją tworzy. W efekcie taka cywilizacja staje się słaba i zostaje zjedzona przez cywilizację silniejszą, bardziej zachowawczą- obecnie za takową robi cywilizacja islamu. Efekt? Homoseksualiści zostają wyrżnięci w imię Allaha...

Pedałów powinni załadowac na wielki stary tankowiec i skierowac na środek poligonu morkiego podczas cwiczen NATO

Gość to powiedz ojcu ze sam jest
jakiś niewyżyty seksualnie, skoro tyle dzieci robi a potem się nie martwi o wychowanie.