Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Irkaszka

Czy w moim przypadku jest sens iść do kliniki?

Polecane posty

Witam, Zastanawiam się czy w moim przypadku jest w ogóle sens iść do kliniki leczenia niepłodności. Mam 37 lat i od dwóch lat staram się z mezem o dziecko. Lekarz zlecił nam różne badania m.in. badanie nasienia męża i okazało się, że ma za mało plemników (8 mln). Mnie nie badano, bo przyjęto, że skoro z mężem są problemy, to tym trzeba się zająć. lekarz zasugerował wizytę w klinice, ale zastanawiam się, czy to ma sens, bo w naszym przypadku pozaustrojowe formy zapłodnienia nie wchodzą w grę. Czy powinniśmy pójść do kliniki? Czy byłoby to tylko wyrzucanie pieniędzy w błoto?

jesli naprawde zalezy Wam na dzieciątku, a domyslam się ze zależy, biorąc pod uwage czas starań i wykonane juz badania, powinniscie udac sie do kliniki. jesli przyjdzie czas i zobaczysz jak Twoja dzidzia się usmiecha to wtedy nie będziesz zalowac ani jednej wydanej złotówki.

Wcale nie jest powiedziane, ze problem lezy tylko po stronie meza, wiec jesli ci zalezy to warto wybrac lekarza ktory zajmie sie wami profesjonalnie :)

To nie jest tak że żałuje pieniędzy, zastanawiałam się tylko czy w moim przypadku jest sens w ogole zaczynać starania w klinice. Te wyniki badań, najmłodsi też już nie jesteśmy... No ale chyba macie racje, wybiore sie do jakiejs kliniki i porozawiam ze specjalista bo zwykly gin to nie to samo. Ile bym dala aby mieć dziecko!!! Czy mogłybyście mi polecić jakiegoś dobrego dr najlepiej w Krakowie?