Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enigma0999

Broń bez zezwolenia

Polecane posty

Gość Enigma0999

Orientujecie się może w jaki sposób można wejśc w posiadanie broni palnej , ostrej bez zezwolenia ( w zezwoleniu cholernie trudno o akceptacje " powodu dla którego posiada się broń " ) ? Juz słyszałem różne wersje , od ruskich , z innego kraju itp. I tu się pojawia zazwyczaj problem z przewiezieniem broni .

Gość siusi pik
kotuś trzeba mieć po pierwsze znajomości po drugie kaskę a po trzecie trzeba umieć się posługiwać gnatem a jak ktoś umie to ma pozwolenie i nie potrzebuje nie legalnej broni chyba że chce kogoś zabić ! ;)

Gość ladaco
jaki problem załatwić klamkę, ...trza mieć kase i wtyki w półświatku lub u Ruskich zero problema, tylko ryj trza trzymać na skobel w razie W.

Gość gość
Możesz przyjrzeć się tematowi broni bez zezwolenia. Sam rozglądam się za miejscami, gdzie można ją dostać. Planuję rozpocząć przygodę ze strzelectwem sportowym i skompletowanie całego sprzętu z pewnością zajmie mi trochę czasu. Aktualnie najlepszą ofertą jaką udało mi się znaleźć odnośnie broni bez zezwolenia jest - http://www.komisbroni.pl/bron-be-zezwolen