Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocia macocha

ciężarna kotka - poradźcie

Polecane posty

Gość kocia macocha

Czy z kotką w zaawansowanej ciąży trzeba iść do weterynarza nawet jeśli wszystko wydaje być ok? Chodzi mi o to, że moja kotka bardzo przeżywa takie wizyty, mocno się stresuje i boi się gabinetów i innych "pacjentów" - trochę się martwię, że silny stres mógłby zaszkodzić jej maluchom, a poród powinien być już jakoś za tydzień.. Jak uważacie?

Gość kocia macocha
czy ktoś się wypowie? To dość pilne..

Gość kocia macocha
no ale właśnie mam mieszane uczucia - nie wyobrażam sobie np. niekontrolowania ciąży u normalnej kobiety:) Ale u zwierzaków to chyba nie jest tak ryzykowny stan... ech... kicia wygląda jakby połknęła melon, a normalnie taka szczuplutka jest..:>

Gość kocia macocha
a tak w ogóle to może są chętni na małe kotki za jakieś 2 miesiące?:)

nie stresuj jej niepotrzebnie.jak widzisz że tylko jest gruba a poza tym nic jej nie dolega to wszystko jest dobrze.

Gość 95 procent kotek radzą sobie
same, ale nie zaszkodzi mieć ją na oku, tym bardziej jak rodzi pierwszy raz. Poczytaj w necie na temat porodu kotek :) Ja asystowałam mojej kotce dwa razy, za każdym razem rodziła w nocy

Gość kocia macocha
W sumie aborcja jest nielegalna i nie po katolicku.

Gość frfr
moje kotka syberyjska rodziła juz 3 razy i teraz tez ma kotki małe juz od jakichs 2 tyg ale ani razu nie byłam z nia u wet sama sobie poradziła i urodziły sie słodkie kociatka :D http://www.voila.pl/081/u2g6y/?1

Gość bnf
a kto nie maja pępowiny ?

Gość doktorowa zofija
no a po co z kotka do lekarza? daj spokoj, przeciez urodzi sama...moje dwie rodzily na moich oczach, nic sie im nie dzialo..przeciez bezdomne kocice nie chodza do lekarza a rodza male kotki...

Gość kocia macocha
Ach chyba macie racje, że przesadzam, ale to jest moja ulubienica i nie chce by coś jej się stało przez moje zaniedbanie :) Ale rzeczywiście teraz nie będę jej stresować... To takie dziwne - jak położy mi się na kolanach a ja ją głaszcze po brzuszku to czuje jakby ruchy młodych w środku hehe:)

Gość kocia macocha
do 95 procent kotek radzą sobie a te kociaki urocze:D Mam nadzieje, że mojej też będą takie kochane:)