Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kakakaet

Jaki to film?

Polecane posty

Gość Kakakaet

Był sobie chłopak, który miał dziewczynę, ale dowiedział się, że jest chory (choroba polegająca na tym, że szybko się starzał), zerwał z tą dziewczyną... Znacie? Stary dosyć. Szukam tytułu.

Gość ladaco
o jeden most za daleko

Gość Kakakaet
To nie był film wojenny.

to jest film z bradem pittem nazywa sie benjamin czy jakos tak, dokladnie ta sama historia pewnie konmtynuacja jakiegos starego filmu

Gość Kakakaet
W opisie filmu o tym benjaminie jest napisane, że bohater przychodzi na swiat jako starzec i stopniowo mlodnieje. A w filmie, ktorego szukam, chlopak dowiaduje sie o chorobie, jako nastolatek i zaczyna sie szybko starzec... W wieku 20 kilku lat jest juz siwym staruszkiem.

Gość Kakakaet
Pomóżcie. Ten film oglądałam jakieś dziesięć lat temu... Ze szczegółów to pamiętam, że tym chłopakiem zajmowała się matka...

Gość tez to ogaldalam
ale niestety nie apmietam tytulu to byl film z jkims dobrym aktorek tyle wiem

a jakie imiona mieli bohaterowie? wezcie poszukajcie w googlach hehe bo ja z mego dobrego serca szukam ale nie wiedzac nic o tym filmie konkretnego nie moge nic znalesc

Gość Kakakaet
Imion nie pamiętam. Szukam cały czas pod różnymi hasłami...

Gość Kakakaet
Tematyka podobna, ale ten film jest starszy, oglądałam go jakieś dziesięć lat temu w telewizji...

Gość jedyny film o progerii jaki
Link skopiuj i usuń spację - nie umiem inaczej wkleić

Gość Kakakaet
Dzięki za pomoc, to najprawdopodobniej będzie ten film:). Dziękuję 🌻

Gość tez to ogaldalam
mi sie wydaje ze o inny film chodzi najbardziej z tego filmu pamietam taka scene ze on kupuje swoim kolegol jakiegos swierszczyka bo on wygladal na jakies 40 lat a mial z 13 i jeszcze jak jakas starsza babka go podrywala ale moze autorowi nie o ten chodzi co mnie??

Gość jedyny film o progerii jaki
Pewnie jest więcej filmów o tej tematyce - ale ja już więcej nie znam.......

Gość Kakakaet
Sama już nie wiem...

Film z 1996 roku pt. Jack,no,ale przecież pamiętałabyś,że grał go williams;)

Gość tez to ogaldalam
wlasnie mi sie wydawalo ze robin williams gral w tym filmie ale nie znalazlam moze zle szukalam

opis z wikipedii Podczas balu kostiumowego Karen Powell rodzi zdrowego syna zaledwie po 2 miesiącach ciąży. Jak się okazuje chłopiec cierpi na rzadką chorobę - zespół Wernera - dojrzewa i starzeje się 4 razy szybciej niż normalne dzieci. Akcja filmu przenosi się 10 lat później. Jack Powell to 10-latek w ciele 40-latka. Jego prywatny nauczyciel Lawrence Woodruff wyczuwa, że "chłopiec" traci chęć do nauki. Przekonuje rodziców Jacka, by wysłali go do normalnej szkoły. Już pierwszego dnia "chłopiec" zostaje uznany za dziwaka. Wysiłki sprzyjającej mu nauczycielki - pani Marquez - nie zdają się na nic. Jack wraca do domu nieszczęśliwy. Mimo to, Karen przekonuje go, by znowu chodził do szkoły. Grupa jego szkolnych kolegów zaprasza go do udziału w meczu koszykówki. Jego "dorosły" zwrost zapewnia drużynie zwycięstwo. Koledzy odkrywają zalety jego wzrostu: Jack może kupować "świerszczyki" dla nich lub udawać dyrektora szkoły przed matką jednego z nich, Dolores Durante. Ta, oczarowana nim, zaprasza go na drinka. Wkrótce Jack dostaje zawału serca i rodzice decydują o tym, że zostanie w domu.

Gość tez to ogaldalam
tak to ten film:)

Nastoletni Billy dowiaduje się, że jest chory na progerię - nieuleczalną genetyczną chorobę, która dramatycznie przyspiesza proces starzenia. Mając świadomość faktu, iż pozostało mu tylko kilka miesięcy życia, Billy stawia sobie trzy cele: nawiązać kontakt z ojcem, który odszedł dawno temu, zagrać na saksofonie w zespole jazzowym oraz spędzić noc z kobietą. a moze to?

Gość Kakakaet
No wlasnie to chyba ten o tym nastolatku... Szukam go teraz do ściągnięcia.