Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym miec dom

ile kosztuje teraz orientacyjnie budowa domu?

Polecane posty

Gość chciałabym miec dom

hej wiecie może ile kosztuje budowa domu na waszym przykładzie lub waszych znajomych?

Gość taka tam..........
300 tys ale to bez działki, bez elewacji,bez płotu...i dom nie wiekszy niż 120 m.

25% więcej niż kosztorys inwestorski cena zależna od wielu czynników pora roku budowy, regionu kraju ,roboczodniówki , technologii ,powierzchni

Gość wpierw musisz miec
działkę uzbrojoną nasz dom pochłonoł 420 000 a jeszcze jest tyle do zrobienia ze głowa mała wprowadziłam sie do nowego domu w dniu wyjascia ze szpitala po urodzeniu dziecka a jest tyle do wykonczenia ze głowa mała

Gość mała miiiiiiiii
my bedziemy budować dom 260m, działkę już mamy, płot częsciowo też, i wyliczyli nam ze bedzie kosztować 500 tys tylko trzeba wziąć pod uwagę ze fachowców bedziemy potrzebować tylko do dachu,pradu,gazu i centralnego a tak to wszystko robimy sami.

Gość Marta03
@budowaa Uczestniczyłaś w Miasteczku Akademii Murowania? Myślę się wybrać w Poznaniu 28 kwietnia i jestem ciekawa jak to wygląda?

Gość aguśka ;)
Wszystkmo zależy od kosztów pośrednich ze tak powiem różnie się cenią firmy budownane, w różnym czasie są różne promocje na materiały nasz dok ok 140m2 z pełnym umeblowaniem kosztował ok 400tys.

Gość rolada
oj dużo dużo