Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubonoga... nieszczęśliwa.

Co to jest?? czy pomaga?? (odchudzanie)

Polecane posty

Reklamują w TV taki proszek który wsypuje się do wody i zawiera niby l'karnityne i wszystko co wspomaga odchudzanie. Czy ktoś wie jak to się nazywa i czy serio pomaga w odchudzaniu??

Gość DEICIDE
pomaga i owszem, ale pod warunkiem że ćwiczysz, inaczej pozostanie z Ciebie kawał wyciągniętej skóry

to nie proszek tylko gesty płyn,picie bardzo smaczne ale jak nie cwiczysz i diety nie stosujesz to kasa w błoto.a ile wazysz przy jakim wzroscie?

165 -60 kg mam grube nogi strasznie :( jestem młoda mam 18 lat

Gość DEICIDE
Wiesz że odchudzanie nie pomoże na nogi, jedyne co Ci pozostaje to długie treningi

Więc co mi pomoże na nogi?? Jezu poradźcie mi coś bo mam ochotę uciąć sobie te wstrętne nożyska :o Cała reszta jest w miarę w porządku ale te nogi. Krótkie i grube. Ale nie są ubite są miękkie i jest za co złapać ja je dotykam czyli to tłuszcz. Ostatnio zaczęłam biegać. Czy bieganie pomoże czy tylko umięśni nogi?? Jakie ćwiczenia pomogą mi aby schudnąć z tej partii ciała??

Gość pampararara
myslisz ze jakis syf do rozpuszczania ci pomoze, to sie grubo mylisz

Gość DEICIDE
Pokochaj swoje nogi..... Musisz to zaakceptować. A co do umięśnienia, lepiej mieć mięśnie niż tłuszcz

Gość Grubonoga... nieszczęsliwa.
Ale skoro mowie ,że to tłuszcz i chce żeby nogi ze smuklały a nie zrobiły się na nich mięśnie czy znacie coś?? i chciała bym też ogólnie schudnąć z ciała a nie tylko z nóg. Nie jestem w stanie ich pokochać.

fioletowy motyl - a cóż to jest??:)

up up

słyszałs na bank-tussipect,to tabsy na kaszel,niby na recepte ale czasem sprzedają bez,moze ci sie uda.zawieraja efedryne,która w połączeniu z kofeiną przespiesza metabolizm,''daje powera''i przyspiesza spalanie tłuszczu.po prostu musisz popić tabsy kawą.ale musisz wiedziec kiedy przestac brac,i poczytaj w ogóle w necie,pełno o tym jest.i zeby schudnac musisz cwiczyc.co do ilosci to 1-2 tabletki dziennie starczą.

Nie mam problemów z sercem ;) dziękuję za rade:) na razie spróbuje z tym bieganiem mam nadzieje ze tłuszcz mi zleci a nie zrobią się w jego miejscu jakieś okropne mięśnie. Może kiedyś spróbuje twojego sposobu :)