Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzaraMysz21

boję sie iść do fryzjera :D

Polecane posty

Gość SzaraMysz21

Mam długie włosy, cienkie, szybko robią sie oklapłe. Chciałabym zmienić fryzurę żeby dodać im puszystości, ale boję sie iść do fryzjera, bo on zapyta co ma być , a ja nie mam zielonego pojęcia :D Poza tym boję sie żę mi zetnie nie tak włosy (np. zrobi grzywkę a mi się nie spodoba) i sie trwale oszpecę :O

powiedz mu to co tu napisalas, jak jest porzadny fryzjer to ci dobierze dobrze fryzure jesli mieszkasz w wiekszym miescie to na wizazu zapewne znajdziesz watek o fryzjerach w twoim miescie

trwale się nie oszpecisz. Włosy odrastają:) A dobry fryzjer będzie wiedział co z nimi zrobić.

Gość Chóski i Kary
a ja jestem łzysa na środku:o

Na grzywkę się nie gódź :) ja byłam i jestem dość zadowolona a ściełam mocno. Tylko babka mi powiedziała że jest możliwość żeby mieć przedziałki na obu stronach no i to troszkę spaprało sprawę ale jest i tak lepiej niż było ;) troszkę podrosną i będzie super

Gość SzaraMysz21
" Na grzywkę się nie gódź " Ale właśnie nie wiem czy mi czegoś takiego nie doradzi bo am dość wysokie czoło. Ale przeciętny fryzjer powinien mi coś zaproponować sensownego?