Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezan2

Mam 18lat, półtora rocznego synka i chciałabym wrócić do swojego faceta!

Polecane posty

Gość bezan2

Mój synek ma półtora roku. moi rodzice zaadoptowali dziecko, ja ojcu swojego dziecka nic nie mówiłam o ciąży. Wyjechaliśmy do innego miasta(tam gdzie ojciec dostał awans). Teraz na nowo spotkałam tego faceta i chciałam mu powiedzieć prawde ale rodzice mi zabronili. Ten człowiek jest a właściwie był przyjacielem taty. Ja chciałabym temu człowiekowi powiedzieć prawde, ponieważ on mnie kochał i jak widze kocha mnie nadal.

Gość bezan2
on ma firme a ja nie zniese , ze on dyma tamte zołze i kupywa jej prezenty

Gość bezan2
To jest podszyw. Prosze poradźcie mi coś, trafiłam na dobrego faceta a moi rodzice to wszystko zmarnowali. Teraz mogłabym z tym człowiekiem zacząć układać sobie życie, czy powinnam powiedzieć mu o synu? Prosze bez podszywów!:(

Gość taka1.
ile on ma lat? ten ojciec dziecka

Gość oczywiście że powiedz mu
prawde. Nie ma na co czekać.

Gość edfswfswgfswfswf
oczywiście że mu powiedz to twój obowiązek rodzice postępuja niewłaściwie

Gość bad company
a dlaczego od razu nie powiedziałaś mu o dziecku? czemu się rozstaliście?

Gość płaszcz super
jak to adoptowali???? to znaczy że ty zrzekłaś się praw do opieki nad dzieckiem????

Gość bezan2
Ojciec mojego syna ma teraz 44 lata, on miał i ma do tej pory że gdy jestem przy nim czuje się bezpiecznie. Wiem że stworzył by dla mnie i dla mojego dziecka ciepły i kochający dom. Teraz chciałabym naprawić to na co pozwoliłam by moi rodzice zepsuli.

Gość bezan2
To sie wyda nieprawdopodobne ale jak oznajmiłam rodzicom że jestem w ciąży to najpierw zrobili awanture, wyzywali a później chcieli wiedzieć kto jest ojcem. Więc mówie swojemu ojcu o tym z kim zaszłam, wtedy był wściekły. A wszystko złożyło się tak że mój ojciec dostał awans i musieliśmy wyjechać do innego miasta, wtedy rodzice postanowili że oni wychowają moje dziecko i oni będą widnieli w dokumentach dziecko jako rodzice więc zrobiłam tak jak oni mi kazali. Oni nawet zabronili mi powiedzieć mojemu facetowi o tym że jestem w ciąży.

Gość taka1.
taki stary?????? omg

Gość bezan2
Może jest dużo starszy ode mnie ale wiem że traktował mnie poważnie jak byliśmy razem. Teraz ja nic nie powiedziałam mu o dziecku i żałuje, nawet nie umiem tego problemu rozwiązać, praw do opieki nad dzieckiem już nie mam. Żałuje tego co zrobiłam i chciałabym to wszystko odkręcić.

Gość moim marzeniem jest byc plaska
jaki stary! ja lubie takich miskow :)

To ja sie nie dziwie ze twoi rodzice maja cos przeciw zebys z nim byla... Wkoncu ty masz 18lat a on 44. Ale z drugiej strony dobrze by bylo zeby wiedzial o istnieniu dziecka:)

Gość bezan2
Chce mu powiedziec ale rodzice każą mi bym była cicho. Ja nie uważam żeby różnica wieku przeszkadzała związkowi, wręcz przeciwnie. Szkoda tylko że moi rodzice tak się zachowują, zwłaszcza mój ojciec. Przecież oni byli najlepszymi kolegami a teraz. Przecież ja nawet praw rodzicielskich nie mam.

Gość całuj rodziców po stopach
po tym co dla ciebie zrobili.

Gość całuj rodziców po stopach
nie kazdych stac by bylo na takie poswiecenie.

Gość powinnas powiedziec prawde
o dzieci i wszystko zalatwic formalnie[jesli to mozliwe to zrobic to bez wiedzy rodzicow].

Temu twoj ojciec nie chce znac tego kolegi po tym co sie stalo... mial do niego zaufanie i nagle sie okazalo ze ty jestes z nim w ciazy... no sory ale ja sie nie dziwie twojemu tacie

rodzice mają racje. za 10 lat ty bedziesz pełną energi, życia kobieta(młodą!) a on dziadkiem!.NIE MARNUJ ŻYCIA DZIEWCZYNO. Skup się na nauce.

Gość bezan2
To co? moje dziecko ma się wychowywac w kłamstwie bo tego dokładnie chce mój ojciec. Ja teraz mogłabym podjac nauke zaocznie, pójśc do pracy i związac się z ojcem swojego dziecka(jak byłaby taka szansa)Tylko czasami myśle że jest już na to za późno, chciałabym żeby mój ojciec dał mu szanse.

Gość bezan2
to jak jestem kurwiszcze?co Wy na to?

Facet powiennien siedziec za pedofilie! Przepraszam ale jezeli Twoj syn ma 1,5 roku a ty masz 18 lat to zaszlas w ciaze jak mialas 15-16 lat! Ja pierdole, patologia. Zabilabym swoja corke jakby zaszla w ciaze przed 18 rokiem zycia.

Gość bezan2
Kolejny podszyw. Nie uważam się za kurwe bo byłam z kimś z miłości a nie tylko dla seksu. To raz, a dwa pomyślałam że najlepiej zrobie jak powiem Adamowi o dziecku. I wspólnie z nim postanowie co dalej.

To ciekawe ze sobie poradzisz... Dziewczyno ty masz dopiero 18lat. Dowód w rece nie oznacza dojrzalosci... ty chyba nie wiesz co to jest zycie. A na to ze twoj ojciec da mu szanse to ani nie licz... Pomysl troche glowa a nie piz*a...

Gość bezan2
Zaszłam w ciąże prawie jak miałam 16 lat, poza tym mój synek jest 3miesięcznym wcześniakiem. On nie wiedział ile mam lat, wyglądałam dużo doroślej. To był mój pierwszy mężczyzna w moim życiu i teraz chciałabym z nim byc.

Gość yt7
i jeszcze dala doopy takiemu staremu dziadowi, obrzydliwe :O

Gość Pawel987Olsztyn5
A fajnie bylo jak Cie pierdolil facet ktory moglby byc Twoim ojcem? Fajnie jest miec w wieku 15 lat starego fiuta w pizdzie?

Gość bezan2
20letniaOlga - w tym roku zdałam mature i zamierzam pójsc od pomaturalnej szkoły fryzjerskiej. Nie zależy mi na wyższym wykształceniu bo wiem że jako fryzjerka poradze sobie w życiu. Gorzej że chciałabym jeszcze porozmawiac z rodzicami ale oni gdy zaczynam temat Adama od razu urządzają awantury. Moja mama urodziła mnie jak miała 16 lat.