Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie lubię polski. Czy to źle?

Czy wam też jest wstyd w związku z ostatnimi wydarzeniami?

Polecane posty

Bo mi jest cholerny wstyd że jestem polką. Przecież zdjęcia z wydarzeń w Warszawie idą w cały świat :(. Żal.pl! Ale zrobiłam sobie takie podsumowanie to my naprawdę nie mamy się czym szczycić. Pojadą polaczki na zachód to nakradną gdzie się da i co się da a potem się uchleją. W kraju też chleją, pełno patologii, maltretują dzieci i żony. Ale do kościoła chodzą 7 razy w tygodniu. No żenada straszna. Żal.pl, XXI wiek a tu taki zaścianek. Na każdym kroku można spotkać katolika. Odprawiają te wszystkie swoje zabobony. Żenada. Jak dorosły człowiek może wierzyć w takie bzdury. Co za zacofane oszołomy! A jak ktoś nie chodzi do kościoła albo ma inny kolor skóry to normalnie masakra, mało go mohery nie zlinczują takie człowieka. Strach być Afroeuropejczykiem w polsce. Nasze społeczeństwo jest okropne, ksenofobia, nienawiść, nietolerancja, zakaz aborcji i eutanazji, homofobia. A z nienawiścią do homoseksualistów to już kompletna masakra co się wyprawia. Rozumiem jeszcze że prostactwo polactwo jest homofobiczne ale żeby zdawało by się Europejscy politycy? Jak polskie prawo może trwać w swojej homofobii? Już dawno jak wszystkie kraje uznają małżeństwa homoseksualne, niektóre zezwalają na adopcję dzieci, a w polsce to nadal nie jest uregulowane! A to że prawo nie chroni homoseksualistów to jeszcze większy skandal! Czemu kodeks karny nie przewiduje kar za mowę homofobicznym językiem nienawiści!? Polaczki jak zwykle 100 lat za Afrykanami w każdej dziedzinie życia! Albo sprawa aborcji, czy eutanazji! No ludzie, każdy człowiek ma prawo decydować o swoim ciele i o swoim życiu, kobieta to nie jest inkubator! Ale w takim katolandzie to księża decydują o każdym aspekcie życia człowieka! Żenada straszna! Normalnie wstyd być polakiem!

W ogóle to PO i Tusk z Komorowskim u władzy to kompletna porażka. Polaczki jak widać za mało wycierpieli z rąk nazistów w II wojnę światową że teraz nadal tak ochoczo popierają tą prawicę. No żal.pl, jak można popierać prawicę, przecież to złodzieje, oni tylko na biednych żerują i bogaczy popierają! W każdym nowoczesnym i bogatym kraju Europejskim rządzi lewica! Pan Zapatero w Hiszpanii, czy Szwecja gdzie prawicowe partie to margines polityczny! Ale polaczki jak widać nie dorosły jeszcze do tego żeby na SLD głosować i na pana Napieralskiego. Ale jak Tusk wam VAT podniesie to inaczej będziecie śpiewać.

W ogóle ta polska to do dupy kraj strasznie. Bród, smród i ubóstwo. Nic ciekawego. Inne kraje to maja piękne zabytki, a te w polsce to normalnie wieś tańczy i śpiewa. Jakiś wieśniak chyba wpisał zamość na listę UNESCO. Albo ta białowieża, czym tu się szczycić, przecież to nie Amazonia. Góry śmiechu warte w porównaniu do Alp, jeziora to bajorka przy wielkich jeziorach w Ameryce, morze zimne. Porażka kompletna. Nie ma się co dziwić że ludzie tu tacy zacofani jak mają taki kraj do dupy.

Może byście chociaż mnie zwyzywali w swoim katolickim stylu?

Na stosunkach z komuchami już się raz przejechaliśmy, jakoś nie mam ochoty na to żeby nas wyruchali kolejny raz - dlatego nie głosuję na SLD. Punkt kolejny - u murzynów homoseksualistów się wybija i zdziera z nich skórę, u nas z teego co mi wiadomo do tego nie doszło - więc nie pisz że jesteśmy 100lat za murzynami. I znowu - homoseksualiści wcale nie ułatwiają zadania akceptowania ich, wymuszając tolerancję idiotycznymi paradami równości, za które normalni homoseksualiści się wstydzą :) Parady, publiczne obnażanie się itd. wręcz szkodi ich wizerunkowi - to strzał w stopę. Kolejna sprawa - adopcje przez homoseksualistów. Ja osobiście jestem przeciw, i to bardzo przeciw, nie ma wiarygodnych badań jak przebywanie w takiej rodzinie wpływa na dziecko, a z tych niewiarygodnych wynika że dzieci z takich rodzin same zaczynają mieć homoseksualne ciągotki, bo nie widzą różnicy między związkiem hetero a homo (i nie wmawiaj mi że różnicy nie ma, bo jest - chociażby biologiczna, gdyby matka natura chciała żeby mieli dzieci, to by się o narzędzia do tego postarała). Prawo chroni homoseksualistów w takim stopniu, jak hetero.

no tak, chyba lepiej zeby dziecko wyrastalo w patologicznej ale hetero rodzinie niz porzadnej ale homo .... no bo moze wyrosnac na ... jeszcze jednego homo! i to jest wlasnie tolerancja!

Gość gucfu
mi tez jest wstyd za polske ..u nas poprostu jest bieda i totalna chujovizna..jakos inne kraje sa lepiej rozwiniete a my zawsze bedziemy człowiekiem wschodu.. i tak juz poł swiata sie z nas smieje ..i załoze sie ze niebawem rozbroja polske na kawałki i nic z tego kraju nie zostanie ..nawet jezyk zniknie ..nie zdziwiło by mnie to

Gość gucfu
mi tez jest wstyd za polske ..u nas poprostu jest bieda i totalna chujovizna..jakos inne kraje sa lepiej rozwiniete a my zawsze bedziemy człowiekiem wschodu.. i tak juz poł swiata sie z nas smieje ..i załoze sie ze niebawem rozbroja polske na kawałki i nic z tego kraju nie zostanie ..nawet jezyk zniknie ..nie zdziwiło by mnie to

Gość No tak....
Ale za paradę pedałów to już pewnie nie jest wam wstyd?

adah - tak, to jest tolerancja. Ale tolerancja nie równa się akceptacji. To że coś toleruję, nie oznacza że akceptuję. Nie uważam że lepiej żeby w patologicznej, nie wkładaj mi w usta czegoś, czego nie powiedziałam, ale uważam że lepiej w hetero niż w homo :) I że jeżeli w naszym kraju dojdzie do sytuacji że homo będą mogli adoptować, to tylko z pewnymi warunkami - na końcu kolejki, jeżeli dla dziecka nie znajdzie się domu z normalną rodziną. No i oczywiście z nadzorem i pilnowaniem :) Ale mam nadzieję że nasz kraj nie zgłupieje do tego stopnia, żeby zgodzić się na adopcję. I wyobraź sobie sytuację, kiedy - ze wzgl na ilość adoptowanych przez homo dzieci, liczba osob homoseksualnych przewyższy liczbę osób hetero - bo dzieci wychowane przez homoseksualistów same będą miały do tego ciągotki (jak wynika z tych badań o których wspominałam) - kto będzie dzieci rodził? Przyrost naturalny będzie ujemny, bo biologicznie homoseksualiści nie mogą się rozmnażać. Nawiązując do aborcji - też jestem jej przeciwna, nie z powodów moralnych, ani religijnych, a dlatego że stanie się środkiem antykoncepcyjnych dla głupich bab i gówniar, które bez myślenia rozkładają nogi przed kim popadnie. Później mogą mieć problemy z zajściem w ciąże i znowu sprawa się rozbija z przyrostem naturalnym :) Nie chcę, żeby aborcja była traktowana jako środek antykoncepcyjny 'po', a patrząc na zidiocenie społeczeństwa, niestety tym by się stała. Zamiast zezwalać na aborcję niech refundują pigułki anty i uświadamiają o seksie i jego skutkach. A aborcja niech zostanie tak jak jest teraz.

Nie, no skąd. Im jest wstyd za krzyż przed pałacem prezydenckim, bo w końcu przecież gorszy krzyż niż publiczne pokazywanie kutasów i macanie się po jajach i cyckach ;) Ja nie mam nic do nikogo, niech sobie każdy żyje jak chce, mam znajomych homo, naprawdę normalnych ludzi, którzy sami są zniesmaczeni tym co się wyrabia, tym jak przedstawia ich Biedroń - gej z zawodu. I oni sami mówią o tym że zezwolenie na adopcję byłoby błędem, że parady to idiotyzm - bo zamiast pokazywać że są tacy sami jak hetero, pokazują, że środowisko homo ubiera się na różowo i uprawia ostry petting publicznie :) Jakby chcieli pokazać że są tacy sami jak hetero, to by takich jaj nie odstawiali, bo jakoś nie widzę żeby hetero taką szopkę wokół swojej orientacji robiło. A mnie tak samo zniesmacza para hetero wymieniająca ślinę w tramwaju, jak para homo. Po prostu od pewnych rzeczy jest własny dom i sypialnia, a nie miejsca publiczne.

Gość Kafe Prześmiewca
"Czemu kodeks karny nie przewiduje kar za mowę homofobicznym językiem nienawiści!?" PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: PEDALIZM TO CHOROBA! :classic_cool: