Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdecydowaana

on chce iść do kolegi na wesele a ja NIE

Polecane posty

Gość zdecydowaana

Moj chłopak z którym jestm 3 lata dostał od kolegi zaproszenie na wesele. On chce na to wesle iść a ja nie, ponieważ: - ja pracuje jako kelnerka i akurat w ten weekend mam wesele do obsługiwania. To jedyny moment w wakacje kiedy mogę zarobić w weekend jakies 300-350zł. A nie mam nawet sukienki, wiec musiałabym wydać... - ten chlopak to kolega jeszcze z czasów zawodówki, nie wiem czy od tamego czasu (czyli jakies 5 lat) oni sie w ogole widzieli. Wesle jest od mojego domu jakies 50 km - nikt nas nie zawiezie, nie przyjedzie po nas, wiec pewnie TO JA bede musiala kierowac i nie bede pić. Poza tym nikogo tam nie znamy... - moj facet został zaproszony na to wesele na miesiac przed, co oznacza, ze z listy rezerwowej. Zaprosil go nie dlatego, ze ten kolega go bardzo lubi i nie moze sobie wyobrazic wesela bez niego, tylko dlatego, ze ktos odmówił, a szkoda mu miejsca... - poza tym my nie chclis,my robić duzego wesela, bo nie mamy pieniedzy, bedziemy musieli pominąć sporo osob z rodziny, a co dopiero prosić takich koleżków... Moj chłopak mowi ze jest mu głupio odmówic, moje argumenty do niego nie trafiają. Proponuje mu, zeby szedł tylko do kościola i ten koelga nie pomysli ze został olany...

Ale co w związku z tym od nas oczekujesz? Mam napisać że to trudna sprawa? A może że się żalisz tylko i wystarczy zwyczajne że jest mi przykro choć nie jest? Sprecyzuj o co tobie chodzi?

Gość zdecydowaana
No czy powinnam na przekór sobie isc? Bo on mówi ze jsli nie ze mną to pojdzie z jakas kolezanką...

Gość moje skrumne zdanie
nie rób nic na przekor sobie

Gość hastaellunes
Uważam, że przedstawiłas bardzo mocne argumenty. Trzymaj się swoje zdania i postanowienia. Chlopak powinien Cię posłuchać, bo racjonalnie i rozsądnie myślisz. Potem trzeba się rewanżować z zaproszeniem, nonsens. Pozdrawiam:):):)

Gość zdecydowaana
no tak, niech idzie - tylko ze pozniej bedzie musial przyjsc na nasze... a szkoda zeby jemu dac pieniadze na prezent weselny i pozniej go nie zaprosic...