Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efegenia donovan

Mój wiersz przegrał w konkursie

Polecane posty

Gość efegenia donovan

„GDY KTOŚ UMIERA Za oknem ciemność spowija mdły świat nocą, zakrada się po cichu by nikt jej nie usłyszał. Jest błoga i spokojna bez tchnienia wątpliwości, wnika w ciało powoli bez krztyny pocieszenia. Zabiera oddech wątły gaszony bezpowrotnie odbiera uśmiech warg i źrenic blask ostatni. Wschód słońca nadchodzi, początek-innych koniec nic się nie zmienia a obokktoś umiera. :(:(:(:( kończę z poezją idę śladami Plath

Gość efegenia donovan
nie znalazł się żaden zespół disco-polo , który by chciał ten tekst wylansować w swym przeboju

Gość ciemnosc spowija - raczej
oryginalne to nie jest

Gość efegenia donovan
ale smieszne podszywie:o kant dziękuje bardzo:) w każdym razie postanowiłam się nie poddawać i pisać dalej:) a wiersz pokazałam bo już i tak z nim nic nie mogę zrobić tylko raz może brać udział. Nie wiem skąd to się u mnie bierze ale mam wewnątrz siebie jakieś dziwne przekonanie, że mi się uda kiedyś:)

Gość efegenia donovan
dostałam tylko propozycje od Boys'ów i Antosia Szprychy co se to zaśpiewać chcą... co o tym myślicie? dobrzy Ci wykonawcy?

Gość efegenia donovan
Kant dupy to ty to narysowałaś co masz w linku???? ale masz talent:) to jest piękne

Gość efegenia donovan
eufegenia podszywie zaręczam ci że jakby BOys chciał ode mnie kupić tekst i zaśpiewam to bym im sprzedała nie kategoryzuje ludzi i muzyka disco polo jest dla tych co ją lubią. Kazdy ma inny gust. Rozumie że mój wiersz ci się nie podoba masz prawo tak myśleć:)

Gość efegenia donovan
Podszywie najłatwiej jest wyszydzić kogoś ale oni za te muzykę mogą godnie zyć i na dobrym poziomie. Ty za to masz swój świat i podszywanie się pod ludzi na kafe by ich dyskredytować i wyśmiewać się bo widzisz każdy ma w życiu jakieś przeznaczenie a takie jest pisane Tobię:)