Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klopss

dziewczyny mi nie daly wiec moze dadza mi kobiety?

Polecane posty

Gość klopss

Mam 25 lat, mialem w zyciu dwie dziewczyny. Jesli chodzi o seks to cos tu bylo nietak... z jedna bylem kilka lat temu, i poszla ze mna do lozka dopiero po prawie dwoch latach (po dwoch latach zdecydowalem ze sie rozstaniemy), byla dziewica i bylo beznadziejnie. Potem, po 2 latach miale druga ale bylem z nia 3 miesiace i nie doszlo do seksu, bo ona nie chciala.... Zerwala ze mna. Pomyslalem sobie ze chcialbym poznac jakies prawdziwe kobiety. I od kilku dni pisze anonse na forum lokalnym. Ze szukam starszych doswiadczonych kobiet, najlepiej mezatek. Bez zobowiazan. Czy myslicie ze to dobry pomysl? Ja mysle ze to moja szansa.

Gość czy ktoś potrafi odp.rzetelnie
skoro szukasz mężatek to masz szansę na to, że wpakujesz się w jakieś gofno:P zakochasz się a ona będzie chciała tylko się zabawić. Nie widze powodu dla którego nie szukasz wolnych dziewczyn??

Gość ,.,.,
z takim podejściem nie dziwię się, że ci nie dały...

Gość klopss
jakim podejsciem jedna mi dala po dowch latach, i jak to robilismy wygladala jakby miala sie poplakac a druga w ogole nie chciala, i zanim cos mogloby byc zerwala ja chce normalna kobiete!!!!!!!

Gość kto, ile masz lat?
pewnie jesteś nie ten teges :D nic dziwnego, że żadna z takim nie chce :D

Gość klopss
mam 25 lat! myslicie ze potem jakas dziewcyzna moze mnie nie zechciec jak sie dowie ze z netu se szukalem

Gość rtyurtyrty
no ale czemu mężatkę? Poszukaj normlanej laski w swoim wieku, nie dziewicy, która chętnie mówi o seksie - to pewnie będzie lubiła seks.

Gość klopss
taaa, a gdzie ja taka znajde

Gość klopss
slyszalem ze mezatki sa konkretne, zdecydowane, nastawione na zabawe maja doswiadczenie i sa otwarte na eksperymenty maz je nie zadowola wiec sa zdeterminowane

Gość rtyurtyrty
To zależy. Owszem, są zabawowe mężatki. Ale jest ich w sumie niewiele. Z reguły nawet mężatka szuka miłości. Masz mylne pojęcie o kobietach, albo opierasz swój wniosek na jakichś zasłyszanych plotkach. Kobieta przeważnie zdradzi nie dlatego że ją swędzi łechtaczka i potrzebuje seksu, ale dlatego że po prostu pojawia się jakiś zajebisty facet i ona nie może się mu oprzeć. Jak to - gdzie znajdziesz taką (pannę lubiącą seks)? Z moich koleżanek wszystkie lubią seks. Zobacz np. ten temat: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3696341 jakoś wynika z niego że kobiety uwielbiają seks

Gość klopps
to nie wiem czemu te dziewczyny mnie unikaja... czy sadzicie ze dla mojej przyszlej jedynej moze to byc problem ze suzkalem se w ten sposob towarzystwa?

Gość rtyurtyrty
Dla mnie by nie było, tzn. szukanie przez net, bo szukanie tylko na seks to już możesz pominąć w swoich wyznaniach. Możesz pwoiedzieć że szukales kobiety przez net, a potem uprawiałeś z nią seks. A jak dla jakiejś bedzie problem - to nawet lepiej, bo wtedy się dowiesz że to jakaś cnotka

Gość lasgo_something
cnotka? w zyciu nie dotknelabym kijem takiego kolesia a nie jestem zadna cnotka przeciez to jest zalosne i oblesne jestem normalna dziewczyna i powiem ci ze nigdy bym nie byla z takim facetem jak ty

Gość rtyurtyrty
A co jest ohydnego w poznaniu kogoś przez net - wytłumacz mi to? Ja i mój mąż poznaliśmy się w necie.

Gość lasgo_something
w poznaniu przez net nie ma NIC ohydnego natomiast ohydne jest puszczanie sie (wszystko jedno czy przez neta czy na ulicy - nie widze roznicy) i chec wpieprzania sie w cudze malzenstwa nie widzisz tu pataologii? bo ja widze i to duza

Gość klopps
jasne, przeciez wiem ze was to kreci tak narzekacie a wiem ze wam to robi ze facet jest casanowa

Gość rtyurtyrty
No ale napisałam mu żeby nie poznawał mężatki, tylko normlaną dziewczynę w swoim wieku. A czy przez net czy w realu... nie ma znaczenia. Poza tym szczerze mówiąc - nawet jak będzie szukał w necie kogoś tylko do seksu to pewnie i tak nie znajdzie :D Ja na propozycje z czatu typu "sex?", albo "jaką masz cipkę?" reagowałam zamknięciem okienka :D Nawet na profilach randkowych jak widziałam "Szukam: seksu", to nie pisałam do tej osoby. Kobiety raczej szukają miłości, zainteresowania. Szczytem ich marzeń nie jest użyczać dziurki obcemu facetowi który następnego dnia zniknie.

Gość lasgo_something
tak, ale ten tu osobnik sadzi dokladnie odwrotnie dlatego pisze ze nei chcialabym miec takiego faceta ciagle bym sie zastanawiala czy nie ma jakiegos hiva, syfa z ktora maja sasiadka czy znajoma tez spal ile malzenstw rozbil kiedy zdradzi mnie a jesli by to ukryl przede mna to jeszcze bardziej bym sie wsciekla i nawet wystarcza mi same takie anonse (nawet jesli nikt sie nie zglosil) bo uwazam ze czlowiek ktory w ogole ma takie pomysly jest niezrownowazony i nie do konca normalny

Gość klopps
a dziewczyna ktora ma 20pare lat i nie chce uprawiac seksu przez poltoran roku jest normalna?

Gość lasgo_something
nie chce z toba uprawiac seksu....tak jest normalna!

Gość 346346346
Autorze, mój znajomy mówi że jak laska ma lekką nadwagę, lubi się malowac i nosić biżuterię to znak że uwielbia seks. Chyba ma rację, bo on startuje tylko do takich i zawsze dostaje seks.

Gość klopps
nie wiem pochodze z malego miasta przeprowadzilem sie do wawy i tak tu sie chyba zyje, co:|

Gość MundekSzmundek
Dziewczyny i kobiety dają tylko prawdziwym fascetom! Zapamiętajcie to sobie ułomy!!!