Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaa Bbbb Boje sie, qqqq pomocy

Pomocy, moje włosy!!!!!!!!!!! Wejdź, prosze!!

Polecane posty

Mam do was pytanie. Idę zapisac ssie dziś do fryzjera na farbowanie i ścięcie. Ale nei wiem cyz on da rade zrobić coś z moimi włosami, czy będę skazana ścięciem włosów na lyso, lub jeżyka. otóż od jakiegos czasu farbowalam sam wlosy w domu na blond i teraz mam wlosy 4 kolorowe. u nasady głowy ciemny, naturalny blond, potem średni blond, bardzo jasny blond i koncówki średnio jasny blond. czy fryzjerka da rade mi to zafarbowac na w miare jednolity kolor? jaki radzicie, aby nie bylo bardzo widac tych róznic? juz nigdy nei farbuje wlosow w domu!!!!!

Gość mala82848284
Zrób balejaż:)

trzeba zrobić ciemny np brąz bo jasnych bym nie polecala już po pierwsze zniszczysz już całkiem po drugie napewno jednolity ładny blond nie będzie są teraz ładne odcienie złotego brązu myśle że jak będzie dobra farba to napewno ładne wyjdą. Jestem weteranka blond wlosów wszystkich odcieni więc wiem cos o tym i zdecysowałam się na złoty brąz:) wszystko bedzie dobrze

nie przejdzie balejaż w liceum, cyz da sie podaczas jednej wizyty z 4 róznych blondow zrobic ciemny blond ?

jeżeli fryzjer posiada dobre farby to możliwe ale będzie to ciemny blond ja zrobiłam sobie brąz także nie wiem jak to z ciemnym blondem fryzjer napewno doradzi mi doradził :)

a mialas juz kiedys na glowie taka mieszanke blondów ?

Gość bajeczna bajkaaa
jak to W LICEUM NIE PRZEJDZIE BALEJAŻ???? łosz kuźwa, to w jakim ty liceum jesteś??? ja kiedyś też sama sobie rozjaśniałam wlosy, wkońcu poszłam do fryzjera, i fryzjerka spokojnie dała rade uratowac moje włosy:) zrobiła mi platyne plus ciemny brąz

nie przejdzie dla moich rodzicow. : ) nie pozowla mi na balejaż, jednolite muszą być... : (

miałam żółte z białymi taki mi wyszedł po nałożeniu farby na rozjasniacz

ale jam m 4 kolorowe i to od skory głowy takie jakby kola są .. hehe x, dobra porposze o ciemny blond :) i czekam na swoje odrosty .

ale zmyje sie nawet stala farba? jak ja juz nie chce nigdy farbowac? czyli do konca zycia jestem skazana? :(

?