Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak z okolic Lublina

Pytanie do kobiet 18-30 lat. Pytam ja facet.

Polecane posty

Siema. Mam do was pytanie. Jak facet z taką przeciętną twarzą, może zrobić się na ciacho, żeby być ''ciacho'', by być uznawanym za bardziej przystojnego, niż ten z ładniejszą twarzą? W wypadku kobiet, to jest tak że za bardziej atrakcyjną, uważana jest taka. która ma lepsze ciało. Twarz jest na drugim miejscu. A u facetów? Czy też ciało, może fryzura, wzrost, czy też ubiór. Doradzcie coś. Pozdrawiam i z góry dziękuje:)🌼

Jakbyś miał takie wielkie jaja, to byś nie siedział na kobiecym forum. Sorry, ale nie Ciebie się pytałem. Poprostu pytam kobiet...

Gość jagodzianka bez wianka
zafarbuj włosy na blond i postaw jorkeza. mur beton, że wszystkie się zainteresują

Gość emma baton
Obetnij się na łyso i zawieś tombakowy łańcuch na klacie :classic_cool:

Gość to chyba jakaś
ja wiem.. facet musi mieć ten błysk w oku, jak go ma to otoczka jest nie ważna ;)

Gość Ja doradze
Moze zacznijmy od..: Masz geste włosy i jaki kolor?? Jestes szczupły/chudy/z nadwaga?? Jak sie ubierasz??

Gość loczek_blond
a nie slyszales ze piekny jest dla wszystkich, tylko nie dla swojej wlasnej dziewczyny? po prostu bądź sobą;)

Bo z moją twarzą jest taki problem, że mam lekko zaczerwienione policzki:( (w wieku 16 lat odmroziłem), i wydaje się taka podziurawiona:( (po trądziku), nie wiem czy da usunąć się to u dermatologa, albo kosmetyczki, ale znowu nie chciałbym wyjść na metroseksualiste:/

" Jakbyś miał takie wielkie jaja, to byś nie siedział na kobiecym forum. Sorry, ale nie Ciebie się pytałem. Poprostu pytam kobiet." siedzę, bo bawią mnie takie piczki właśnie :D Które myślą, że jak się będą zachowywać i ubierać tak jak im kobiety powiedzą, to coś sensownego poderwą :D

Jestem szatynem. Ostatnio zacząłem się obcinać na lekki irokez, wydaje mi sie że lepiej. Jestem szczupły nawet za szczupły, ale nad tym zaczałem pracować już od niedawna. Ubieram się przeważnie różnie, przeważnie dzinsy i jakać koszulka:)

metroseksualny irokezik to podstawa... jeszcze obcisłe dżinsy, torba listonosza i takie adidaski przypominające baletki i rządzisz na mieście - wszystkie chłopaki Twoje :P

W ogóle Cie będe pomijał KOMICZNE, to było forum, które akurat znalazłem, bo kobiece. Chce tylko się dowiedzieć pare rzeczy, jak Ci nie odpowieda mój temat naciśnij alt+F4. W temacie pisze do kogo kieruje swoje pytanie, nie do Ciebie.

Gość gjhjgfgfg
Twarz najważniejsza ale jeśli jesteś przecietny to jest nieźle. Od wyglądu jest jeszcze ważniejszy charakter.

"Od wyglądu jest jeszcze ważniejszy charakter." słuszna uwaga... typowym przejawem mocnego i ciekawego charakteru jest wypytywanie kobiet jak się do nich dostosować, żeby go chciały :D

Nie mam 19:)

Gość prosiaczek62@o2.pl
hmm koszulka sweterek rurk meskie ale bez przesady nie za obcisle eleganckie buciki wloski na zel i dobre ferfumy :)

Dalej czekam na wasze wypowiedzi dziewczyny:)

Nie rozumiem w ogóle o co wam chodzi, przecież nie odzywam się do was tylko do pań. Na pomoc mężczyzn nigdy nie mogłem liczyć, kolegów nie miałem, bo wyśmiewali się zawsze tylko z moich wulkanów na policzkach i cuchnącego oddechu, zamiast poradzić czy przytulić.

Tu zdjęcia nie wrzuce. Lepiej poprostu napisz:) W skali od 1-10 jestem na 6 :P

Gość a może wypróbujesz jakiś
delikatny podkład na te zaczerwienione policzki? mówię serio, dobry fluid będzie totalnie niewidoczny, nikt się nie skapnie a będziesz lepiej wyglądał :) a co do ciuchów, fajne są takie obcisłe spodnie i koniecznie fajny pasek!

Własnie chcę się zająć sobą, w końcu skończyłem już 19 lat, a jeszcze żadna dziewczyna nie zgodziła sie na randkę za mną. To znaczy była jedna, ale po 20 minutach powiedziała że musi już iść. Nawet nie chciała żebym ją odwiózł na ramie od mojego górala.

Gość Kolejny zakompleksiony
brzydal szukający pocieszenia.

Wcale nie jestem żadnym gejem. Moja mama mi zawsze tyle daje, jak ja pytam.