Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OSZUKANA :(

Wybaczyć kłamstwa?

Polecane posty

Gość OSZUKANA :(

Witam! Od pewnego czasu mam problem z chłopakiem- zastanawiam się nad rozstaniem :(. Jestem z nim szczęśliwa, kocham go i ufam mu. Nie jest on jednak ze mną szczery, jeżeli chodzi o jego przeszłość... Co jakiś czas dowiaduję się nowych rzeczy o jego przeszłości. Przed naszym pierwszym razem twierdził, że jest prawiczkiem. Po jakimś miesiącu przyznał się, że kochał się z jedną dziewczyną kilka razy (analnie). Kiedyś zapytałam go, ile dziewczyn robiło mu loda. Powiedział że tylko 1 laska robiła i tylko 1 raz. Po jakimś czasie powiedział, że ta laska robiła mu loda wiele razy, ale nie miał wytrysku. Ostatnio przyznał się, że 2 dziewczyny mu obciągały wiele razy i że miał wytrysk ;/. Mogłabym wymienić więcej takich sytuacji, łącznie około 10 razy mnie oszukał. Wiem że mu zależy na mnie. On wie, że zanim go poznałam byłam 'czysta', żaden chłopak nie widział mnie bez ubrań ani nie dotykał. Powiedział mi że bał się, że jeśli powie mi wszystko od rau to go zostawię. Nie jestem zazdrosna o jego przeszłość, tylko boli mnie to że mnie oszukał tyle razy :(. Poza tymi kłamstwami nie ma między nami żadnych konfliktów, jesteśmy ze sobą ponad rok i jesteśmy szczęśliwi. Wybaczyć mu kłamstwa czy zakończyć ten związek?

Gość śpij odzielnie
zakończ swoje ględzenie. kłamstwo jesy rzeczą nie do przebaczania, tylko do wyjebania pacjenta na zbity ryj!

Gość całkowicie czarny kot
po kiego grzyba go wypytujesz o takie rzeczy?

moim zdaniem facet powinien ci powiedziec wszystko o swojej przeszlosci skoro ty chcesz o tym wiedziec. ja jak pytam to moj chlopak zawsze musi mi odpowiedziec bo po co mam sie zastanawiac i zadawac sobie sama pytanie i rownoczesnie odpowiadac. od poczatku pytałam o jego byle i rowniez o jego zycie intymne a teraz jestesmy poltora roku ze soba a ja jeszcze niekiedy mam do niego jakies pytania. takze powiedz chlopakowi zeby przestał ukrywac prawde ze ty tylko chcesz sie czegos dowiedziec dla wlasnego spokoju a nie po to zeby mial sie czegos obawiac bo przeciez to co bylo wczesniej nie powinno miec znaczenia bo teraz jest z toba...

a co do tego czy powinnas mu wybaczyc to mysle ze powinnas dac mu warunek i ostatnia szanse zeby obiecal ze bedzie juz z toba szczery i przestanie sie bac prawdziwych odpowiedzi i zagrozic np ze jesli kolejny raz sklamie to koniec z wami

Gość bezlitosna zmija plujaca jadem
jestes masochistka? nie jestes w stanie mu wybaczyc, ale dalej meczysz się w tym chorym zwiazku? miej dla siebie litosc, dziewczyno!!