Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maroo

Jaki zawód na przyszłość?

Polecane posty

Gość maroo

Witam.Nie wiem kim mam zostać w przyszłości:(. odnośnie tego mam kilka pytań: czym sie różni liceum od technikum? czy warto sie uczyc jezyka i wyjechać np. do szkocji? interesuje sie malowaniem figurek (Games workshop) moje prace: http://marek12345678910.wrzuta.pl/katalog/obrazy/049JUZXXN2u/glowny (moze by tak wejść w siec z tym sklepem i otworzyć własny?) doradzcie coś;) Pozdoro

Gość ytryu
lekarz. idź do liceum jeśli dobrze się uczysz, ale po tej szkole musisz iść na studia, bo inaczej nie masz zawodu

Gość maroo
lubie biologie ;) mam 4(!)

Języków ucz się zawsze ;)zawsze sie przydają też mam podobna syt, ja jednak wybieram liceum,lepszy start w przyszlosc;) myśle ze wlasnie tam zobaczysz co naprawde cie interesuje i kim chcesz być;)

Gość Klaudia14447
prostytutka zawód zawsze modny

Gość ytryu
lekarz zawsze będzie potrzebny, na całym świecie. Ucz się też języjów. Jeżeli lubisz biologię tto radzę ci idź na bio-chem. w technikum spędzisz niepotrzebnie 4 lata na nauce przedmiotów zawodowych. Po technikum nie wygrasz z kimś to skończy studia w szkole wyższej.

do olosiastys tam gdzie dosrywasz paniom w srednim wieku tam odpowiedz na ciebie czeka...