Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatkaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mam juz go dosc, chce sie go pozbyc a nie wiem jak...

Polecane posty

chodzi o moj brzuch rzecz jasna.. tzn jest plaski , ale nie wiem jak sie pozbyc tego tlusczyku ktory pokrywa miesnie brzucha..cwicze sobie codziennie od 2 miesiecu ABS , miesnie brzuchapod tluszczykiem sa..Ale jakie !!! ale co mi po tym jak ich nie widac ... bo ten tluszczyk nadal siedzi :( co zroic ( roewer i bieganie i fitness odpadaja bo mam straszne problemy ze stawami) no a dieta ..chudne wszedzie , ale nie tam gdzie trzeba..dupy juz wogolenie mam ;( mam 170 , waze 55 kg , z czego chyba z 2 kg to same cycki :/

Gość bajlabajla
a idz do dupy, tez bym chciala miec takie problemsy jak Ty :o

eee inne problemy tez mam , ale ten mnie zaczyna wkurzac bo juz nie wiem co mam zrobic.. na inne zazwyczaj dosc szybko znajduje rozwiazanie a mi sie podoba umiesniony brzuch

Gość witamwklubie
spróbuj aerobowej 6 Weidera :) lub jesli się nie sprawdzi zacznij stymulować mięsnie brzucha nietypowymi ćwiczeniami.

Gość witamwklubie
w ostateczności użyc jakiegos spalacza np hmb

no ale o to chopdzi ze brzuszki ( w tym A6W i ABS ) nie spalaja tluszczu z brzuha tylko rzezbia miesnie..a miesnie to ja mam piekne.. naprawde..tylko pod warstewka tluszczu i nie moge uzywac spalaczy tluszczu.. jak juz napisalam..wszedzie chudne a na brzuchu to samo. zreszta jak bede chciala schudnac np z 5-7 kg jeszcze to nie ma dla mnie zadnego problemu , bo ja strasznie szybkjo chudne sama od siebie zastanawiam sie nad tymi pasai wibrujacymi..one cos daja ??? bo cwiczyc mam zamiar caly czas..tylko niech juz w koncu beda efekty ;(

no ludzie pomocyyyyyyyyyyyy ;(

Gość MAROKO SKLEP
sklep rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com zaprasza na ostatnie dni letnich promocji :)

Gość najdziwniejszy....
basen

Gość witamwklubie
To bieganie, seks i basen zostają :D wszystko interwałami :D

bieganie odpada bo mAM problemy ze stawmi , basen..elegancko , nawet mi to do glowy nie przyszlo..a o sex sie martwic nie musze bo mam go az w nadmiarze hahah :P ( caly czas z tym samym zeby nie bylo)

Gość witamwklubie
To powodzenia w walce :) sam taką toczę :D poki co zrzucałem ciałko :) ze 116 kg w 5-6 mcy do upragnionych 88 kg. dokałdnie tyle ile przed wypadkiem :) i o dziwo po prawie połtoraroku nie uprawiania żądnego sportu :( miałem przeszczep i długo nie mogłem nic robić ) muskulatura pod tym tłuszczem prawie bez zmian :D teraz moim celem jest wyrzeźbienie idelanego ciała, żeby udowodnic sobie i innym, że nie ma rzeczy niemozliwych.