Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abecadło o o oaa

Pomysł na prezent dla ośmioletniej dziewczynki...

Polecane posty

Gość abecadło o o oaa

Może macie jakiś pomysł? Uwielbia Hanę Montanę :O:O:O Te dzieci dorastające teraz to brak słów... No ale wracając do tematu, ma niedługo urodziny, a ja nie mam pomysłu co mogę jej dać. :)

Ja jestem zwolenniczką edukacyjnych prezentów, wiesz, czym sie interesuje? Są takie serie rewelacyjnych ksiażeczek, ja na przykład mojej siostrzenicy kupiłam ksiażkę o układzie słonecznym, gdzie odrębnym elementem jest plansza, na której w 3D się buduje układ słoneczny. Wiem, że była też ksiażeczka dla małego antropologa, ale też wiele innych, których już nie pamiętam. Są też w empikach bardzo fajne ksiażki na podobnej zasadzie, tyle że zamiast planszy po prostu na stronach się otwierają różne trójwymiarowe elementy.

Gość wymarzona
skoro uwielbia hane,to kup jej posciel z tej serii,widzialam takie wlasnie z wizurukiem hany. Napewno bedzie szczesliwa.

Gość abecadło o o oaa
pomysł edukacyjny bardzo dobry, tylko mam właśnie wątpliwości czy to jej się spodoba... niestety :( już raczej by się bardziej zadowoliła tą pościelą, a szkoda. ale może rzeczywiście znajdę jej coś edukacyjnego, może się uda w niej coś wskrzesić :) chyba lubi zwierzęta...

Gość abecadło o o oaa
dziękuję za kolejny pomysł:)

No chyba że zagadaj z rodzicami, może zgodzą się na jakieś zwierzątko. I wtedy kup też książeczkę o tym zwierzątku ;P

Gość abecadło o o oaa
oj, na zwierzątko to na pewno się nie zgodzą:D