Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzszokowana

kurfaaa kupilam stanik na allegro w nowym, nby dobrym rozmiarze

Polecane posty

70E... i kurfa hói moje cycki wygladaja jak dwa scisniete silikony zrobione przez samozwanczego chirurga! jestem wkurzona :(

Gość eyheyhjeyhj
Dlatego ja nigdy nic nie kupiłam i nie mam zamiaru kupić przez internet. Jestem zwolenniczką starcych dobrych zakupów gdzie to musisz samemu sie pofatygowac do sklepu ale przynajmniej widzisz co bierzesz, możesz dotknąć a jesli chodzi o ubrania to i nawet przymierzyć.

Gość eyheyhjeyhj
a no i przetestować jakość materiału - zakładam taką bluzkę w przymierzalni po czym robię 30 przysiadów i podskoki żeby sprawdzić czy bluzka jest potliwa a materiał faktycznie bawełniany 100%

tak tylko gdzie ja wnormalnym sklepie dostane stanik 70F za mniej niz 100zl i to jeszcze u mnie, gdzie nawet nie ma i takich sklepow!

Gość ladaco
po co ci stanik jak masz takie wielkie wymiona to nic ci nie pomoże :)

Gość eyheyhjeyhj
Po pierwsze to dziekuję ze ktoś koniecznie musiał się utożsamić z moją osobą i się pode mnie podszyć. Po drugie - kupujesz to ryzykujesz. Ja miałam też problem ze stanikami ale ja wybrałam sie po prostu do krawcowej bo co fakt to fakt, w Polsce producenci bielizny zakładają że baby albo cycków nie mają albo mają ale w bliżej nieokreślonym kształcie i rozmiarze.

problem w tym, ze nie sa wielkie 😭 70zł jestem w stanie wydac, ale nie wiecej niz 100... jestem popaprana - zamawialas w necie, czy kupowalas od reki?

ja mam 75 pod biustem :P

ja zawsze kupowalam 80D lub DD i zwezalam sobie. albo teraz mam 75D i jest za luzny w obwodzie, bo troche idzie do gory, a mam zapiete najciasniej. chcialabym isc po prostu np do H&Mu i moc kupic idealmny stanik :(

Gość smanna
przecież 70E i 70F to i w Tesco można kupić, w sieciówkach nawet niektórych np. w Cubusie, ten rozmiar to akurat nie aż taki problem. A ile mniej więcej by kosztowało uszycie na miare?

Gość eyheyhjeyhj
Ja płace ok 50 zł za uszycie stanika bo te sklepowe są dla mnie niewygodne. Czasami jest taniej, czasami drożej. Jak nie mam swojego materiału i dodatków to ok. 50zł, jak mam swój materiał to np. 25zł.