Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HejHolilil

Kurcze czy cos z tego bedzie?

Polecane posty

Gość HejHolilil

Ostatni okres zakonczyl sie 4sierpnia (ostatnio przez trzy miesiace nie mialam okresu mam nieregularne miesiaczki) Z kalkulatora internetowego wyszlo ze dni plodne powinnam miec od 14 do 22 sierpnia (zaznaczylam dlugos cykli ko 32 dni poniewaz tak wczesniej mniej wiecej mialam) Myslicie ze w tych dniach naprawde moge zaskoczyc?? Bardzo bym chciala... dodam ze w 10 dniu cyklu zaczelam brac castagnus

Ja też biorę castagnus jakoś od 16 dni i teraz czekam na @ i mam nadzieję ze nie nadejdzie, a miałam taką samą sytuację jak Ty, bardzo nieregularne @ często wywoływane luteiną. Też skorzystałam z kalkulatora internetowego ale raczej się nim nie sugerowałam ze względu na te moje nieregularności. Jeżeli w tym cyklu się nie uda, to od następnego zacznę mierzyć temperaturę i obserwować śluz. Powodzenia życzę.

Gość HejHolilil
Ja tez od tego cyklu obserwuje temp ale do bani cos jest...

a ja właśnie nigdy nie mierzyłam sobie temperatur, w tym cyklu tylko od czasu do czasu i teraz mam 37,5 a jest to 25dc ale nie mam porównania jaka tempka była przed owulacją, jeżeli oczywiście do niej doszło. Dużo pozytywnych komentarzy czytałam nt castagnusa to może i nam się uda.

Gość HejHolilil
No mam nadzieje. Nawet jeszcze u siebie nie zaobserwowalam zmiany sluzu a dzis mam 13dc.. Czy moze to normalne ze zniana sluzu szybko sie nie zmienia??

Nie znam się na obserwacji śluzu, w internecie wyczytałam że śluz przypominający surowe białko kurze to jest śluz płodny. Może owulacja Ci się przesunęła.