Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alorytka566

jechać tam z nim czy nie ?

Polecane posty

Gość alorytka566

mam okres, dzień pierwszy, obfity strasznie, nie daje rady z wymiana podpasek. chłopak zaprosil mnie na zebym poszla z nim na urodziny do jego przyjaciela . zgodzilam sie pare dni temu, ale... ten jego kolega robi urodziny w lesie. no i dzis zastanawiam sie czy jechać tam, bo po 1: mam obfity okres 2: bolacy brzuch 3: słaba jestem i blada 4: gdzie ja zmienie podpaski ? umyje rece ? Powiedzialam mu o tym, a on ze obok tej dzialki w lesie tego kolegi brat mieszka i ze tam bede mogla chodzic do lazienki. (jasne! musialabym miec niezly tupet zeby lazic do obcej rodziny zmieniac podpaski) myslicie ze powinnam nie jechać?

Gość nie sadze ze z tej sytuacji
o jaaaaaaaaaacie jaki problem.... Strasznie najlepiej siedz w domu nigdzie nie wychodz bo masz okres....;/

Gość upupupupupu
przeciez sa tabletki przeciwbólowe, mozesz zalozyc dwie podpaski i tampon a na dzialce to chyba gdzies musicie siku chodzic? tam zmienisz podpaski

"4: gdzie ja zmienie podpaski ? umyje rece ?" w łazience? ja tam zazwyczaj chodzę na "wymianę" w trakcie okresu i tam myję ręce. weź no spę czy inne cudo, kup tampony i nie widzę problemu.

Gość provokejszyn j@k nic..........
ores to powazna choroba ,a co jak kogos zarazisz? pomylslals o tym? wg mnie powinnas lezec w lozku az ci sie okres skonczy. bierz jakies witaminy, holinex i apap,powinien pomoc ,plus syrop na gardlo. ewentulanie jak bedziesz sie czula jeszcze slabiej to posmaruj sie fenistilem.

Gość zaordynuj też
sobie bańki, koniecznie takie z ogniem

Gość do NiuniaNiunia
okres to nie choroba, ale niektóre dziewczyny bardzo źle go znoszą z powodu bólu nawet mdleją, jeżeli należysz do tych dziewczyn, to zostań w domu, a innycy informuję, że istnieje coś takiego jak empatia. co to za impreza w lesie? może w domku przy lesie?

Gość informujemy
Niunia, że istnieje coś takiego jak poczucie humoru

Gość do NiuniaNiunia
poczucie humoru? chyba zgyźliwość