Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcak

15 kilogramów mniej w 2 m-ce- to realne

Polecane posty

Gość marcak

Zrzuciłem 15 kg w 2 miesiące,przy diecie którą zastosowałem. Polecam!!

Gość no możliwe
zależy od wagi startowej. Im wyższa tym szybciej kg spadają.

Gość marcak
Przez 30 dni głodówka ( piłem tylko herbatę z mlekiem), potem 30 dni ta ostatnio popularna dieta białkowa. Ze 101 na 86 kg. Teraz na stałe (już ok 4 m-ce)- kalorii do około 1500 i bez chleba i makaronu. to jeszcze mi spada 1 kg na miesiąc. Istotny problem to gorzała- dotychczas uwielbiałem chlać, ale też ograniczyłem. Nawiasem mówiąc, jak człowiek niedojedzony, to po 2 lufach prawie się urywa film, więc też korzyść i oszczędność. A propos głodówki- nawet takiej nieco oszukanej bo na herbacie- jeść się chce tak naprawdę przez2-3 dni.

Próbowałam kiedyś głodówki, jak byłam młoda i głupia. Miała oczyszczać ciało i umysł i takie tam pierdoły. Paraintelektualny bełkot z parainteligentnych gazetek. Drugiego dnia robiło mi się ciemno przed oczami, trzeciego już zaczęłam mdleć. I nie wierzę w te twoje 30 dni.

Gość marcak
Głodówka nie oczyszcza. To duże obciążenie dla organizmu i jest na ogół szkodliwa. Ja jak słyszę słowo "oczyszcza", to chce mi się rzygać. Ale głodówka niewątpliwie odchudza. Zauważ, że wyraźnie zaznaczyłem, że przyjmowałem jednak jakieś- śladowe- kalorie w postaci wypijanej kawy z mlekiem. Jest niewątpliwe to, że u człowieka z istotną nadwagą ( u mnie ca 20kg), w organiźmie jest nadmiar źródła energii. Przestawienie się na lipolizę zajmuje organizmowi ok 3-4 dni- jest to normalny fizjologiczny mechanizm kompensacyjny. I tyle. Można jeść 1500kCal, można 1000, można 100, można 0. I to 0 kCal odchudza mocniej niż 1000.

Gość szczerzepytam
a ile mozna schdnąć w 2 tygodnie, przy wadze startowej 65 kg??

Gość szczerzepytam
zaczynam prace od wrzesnia, i chce dobrze wygladac, nie wiem czy wszyscy tak maja czy tylko ja, ale jak wazylam 10kg mniej, czyli około 50 kg, to zupelnie inaczej wygladalam na buzi, twarz zmienia mi sie z kazdym kilogramem mniej lub wiecej..

Gość marcak
Prz 65kg należy podnieść na 67. :) Pod żadnym pozorem się nie odchudzaj, Bejbi. Odchudzać się muszą ludzie z BMI powyżej 25-27.

Gość szczerzepytam
jak podaje wam wage to sa puste liczby i trudno sobie mnie wyobrazic, jak wazylam 52 kg, mialam sliczna figure , pewnosc siebie, i bylam szczesliwa, a teraz najchetniej zalozylabym worek, i wpadam w depreche z poodu tego otluszczenia, wiec musze schudnac , MUSZE, zreszta kade wahanie mojej wagi bardzo u mnie widac , dlatego powiedzcie szczerze ile mozna zrzucic przez 2 tygodnie? jak lezalam w szpitalu to schudlam w 3 tygodnie 5 kilogramow, mam wzrost 163 cm.