Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NietuzinkowaO

Jaką dziewczyne uwazacie za brzydką!? Piszcie!

Polecane posty

Gość Robotnik majowy
taką która jest brzydka. pokaż zdjęcie to ci powiem czy się do nich zaliczasz.

ja napisze ze strony kobiety: -bardzo otyla -nos z ogromnym garbem -strasznie chuda-tak,ze nozki jak laseczki i buzia jak u starej baby -z grzybiczym tradzikiem -przesadnie wymalowana -brak uzebienia -brudne paznokcie -waskie usta to takie reguly,ale wiadomo,ze twarz twarzy nie rowna

Gość Ta co ma brzydką TWARZ

Gość nie mam nic z tego co
napisaliscie, a jestem brzydka. Brzydka to znaczy brzydka. Nie da sie opisac.

Gość taka jak ja :(
czyli z okragłą buzią :( z lekkim tradzikiem :( z zadartym noskiem :( z małymi chińskimi oczkami czarnymi :(

to ja mam male oczy niebiekise, okragle policzki jestem drobna wysoka-170 cera czasami brzydka, jesli sie nie pomaluje. Bylam jasna blondynka, ale zmienilam na ciemniejsze.:) i jak?

jak sie nie pomaluję to wygladam okropnie :(

Wg mnie brzydka dziewczyna to -grubaska z pucołowatą buzią -małe oczy -wąskie usta -duzy, krzywy, garbaty nos lub bardzo zadarty -mnóstwo piegów -zamiast ładnych brwi gęste krzaczory -odstające uszy -krótkie, przyklapnięte włosy -tradzik

czyli jestem brzydka wg Under Twenty kurwa zostalam pokarana wygladem

Gość nie mam nic z tego co
O! jedna rzecz mam :D Brwi ala krzaki ;) Ale akurat mi sie podobaja, jedna z niewielu rzeczy jaka mi sie we mnie podoba :D Chyba mam zryty gust :P

oj wg mojej miarki brzydkości masz tylko 4/9 nie jest zle :P wg mnie dziewczyna jest brzydka jesli spełnia 6-9 wymienionych przezemnie mysliników.

Przede wszystkim nie podoba mi się, jak dziewczyna klnie, pali, upija się - choćby była nawet miss świata to w moich oczach jest dnem Nieatrakcyjne są też dla mnie dziewczyny pozbawione kobiecości, lub inaczej mówiąc zachowujące się jak faceci - denerwują mnie chyba nawet bardziej niż wypacykowane blondyny... dla mnie kobieta powinna być kobieca i tyle Dziewczyny, które nie potrafią się ubrać stosownie do figury (mam tu na myśli głównie zbyt obcisłe spodnie połączone ze zbyt krótką i obcisłą bluzką) Brak higieny - nawet nie komentuję...

Under Twenty haha dzieki za pocieszenie ;]

Gość gość
Brzydka to wg mnie: gruba, zbyt niska, zbyt wysoka, grube lub męskie rysy twarzy, trądzik, okulary, Natomiast taka która nie pociąga mnie seksualnie to: wąskie biodra, brak wzięcia w talii, szerokie ramiona, uda i ręce jak patyki, krótko ścięte włosy (co ciekawe zdarza sie że jest przy tym całkiem ładna)

Gość gość
Chude uda Male piersi Płaski tyłek Brak wcięcia w talii Chuda twarz Trądzik Wąskie biodra Szerokie ramiona

Gość gość
Nie ma brzydkich kobiet tylko wódki czasem brak