Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bisiorrrr

ciążą-czy ginekolog mógł się pomylić?

Polecane posty

Gość bisiorrrr

Byłam u ginekologa ponieważ już miesiąc nie mam okresu. mam wkładkę mirena i przy niej może zaniknąc okres, ale chciałam się upewnić czy wszystko jest ok. już przed badaniem powiedział, że nie jestem w ciąży, bo z mireną się nie zachodzi. potem zbadał i zrobił usg. czy sądzicie, że mogę być pewna, że sprawdził dobrze skoro zgóry założył, że ciąży nie ma????? Dodam, że jeszcze używamy prezerwatyw dla większej pewnośći wiec chyba faktycznie można tę ciążę wykluczyć??? Czy muszę jeszcze zrobić test?

Gość nie wytrzymam :)
Jesteś w ciąży ;)

Gość ale to jest normalne
zrob beta hcg i ze dwa testy:D

to jest bardzo skuteczna antykoncepcja i jeszcze prezerwatywa w sumie nie wiem po co ,ale wiadomo ,że wpadki się zdarzają skoro zrobił usg to na 100% nie jesteś w ciąży od jak dawna masz tą wkładkę w sumie to działa jak implant anty. ze na początku może zanikać okres a jak długo masz wkładkę może jednak nie jest dobra dla ciebie no chyba,że się ureguluje

Gość coraz bliżej
Dwa środki antykoncepcyjne...ciąża wykluczona przez lekarza...no to jakim cudem miałabyś zajść? A tak moim zdaniem...kombinacje z jakimiś wkładkami, zanikanie okresu na własne życzenie, a w przyszłości pytanie (czego absolutnie nie życzę)...dlaczego nie mogę mieć dziecka???

Gość a nikt ci nie powiedział
że przy mirenie można całkowicie przestać miesiączkować?

Gość nie wytrzymam :)
Zgadza się, okres moze zaniknąć lub występują plamienia. Nie zaleca się jej kobietom które planują miec dzieci