Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulllillls

co zjadacie w ciagu dnia dziewczyny...?

Polecane posty

Gość ulllillls

1 na sniadanie 2 na obiad 3 na kolacje 4 przekaski 5o ktorej ostatni posilek?

Gość ja od razu mowie, ze zle
i niezdrowo do 11 - 2 kawy i ze 4 fajki kolo 12 - jogurt albo serek naturalny przekaska nasepne 2 kawy i 4 faje kolo 4 - platki na mleku a potem 1-2 lampki czerwonego wina i juz do spania

1. na śniadanie przeważnie owsianka lub kanapki z serem, pomidorem, szynką, dżemem, serem topionym, pastą (co mam dostępne) 2. na obiad to już bardziej zróżnicowane - zupy, mięsa, ryby, ziemniaki, ryż, makaron, jednym słowem wszystko, co lubię i na co mam ochotę 3. na kolację znów kanapki :P uwielbiam kanapki, chyba, że się objadłam przekąskami, to kolacji nie jem, piję np. kakao :P 4. przekąski - orzechy, migdały, marchew, jabłka, jogurty, ciastka,budyń, galaretka, kanapki :P płatki kukurydziane 5. ostatni posiłek w zależności od nastroju i ochoty, nie mam z góry założonej godziny. Czasem ostatni o 20, czasem o 22 :)

Gość olllittta
jestem ciekawa czy jem duzo czy nie bo kazdy mi mowi ze malo...

no więc dziś: śniadanie- 1 kanapka z chleba razowego i jakiejś szynki:P obiad-kawałek ryby pangi kolacja- garść musli z jogurtem naturalnym aaaa...... no i jeszcze jeden żelek z owocowym sokiem w środku;)

Gość buzia uchachana
kawa ,prince polo takie malutkie,i 4 nalesniki z serem,cerwona herbata 2 kubki

Dzisiaj- na śniadanie dwie bułki z szynką i pomidorem, 7-8 herbat zielonych z opuncją (po 3 łyżeczki cukru), dwie szklanki coli, pół pudełka Rafaello, kiść winogron, dwie brzoskwinie, banana, a teraz na obiado-kolację zjem devolaja z serem śmietanowym ze szczypiorkiem w środku, kiszoną kapustę i ziemniaczki, do tego piwo bezalkoholowe. W ciąży jestem, i tak potworkowi pasuje tylko połowa tego co zjem więc nie przytyję :P

Gość nurw523
ja jem gile z nosa czasem strupy po komarach

Gość ale malo jecie:o
2 wafle wyzowe z serkiem piatnica z lososiem drozdzowka z serem kanapka - bulka spora, w srodku jakas margaryna, zolty ser, jajko, ogorek(kupna) serek wiejski z kakao 6 wafli ryzowych z serkeim piatnica z lososiem to dzis zjadla i jak na mnie to malo:o ale sie ograniczam bo jestem gruba:/

Gość Wiewióra spadła z drzewa
butelka wody i krakersy :D

Gość Wiewióra spadła z drzewa
kafeteria się psuje :O

Gość ellaellaell
Jem mnóstwo, czego zupełnie po mnie nie widać, no ale... 1. Śniadanie, zależy, trzy tosty+ kakao lub dwie parówki+ 4 tosty+sok 2. Babcia gotuje przepyszne domowe obiadki, najróżnorodniejsze, wymienię kilka przykładowych zestawów: - ziemniaczki+kotlet schabowy+warzywa na parze+ buraczki - kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem - ziemniaczki + golonka+ chrzan, ketchup 3. Kolacja: płatki na mlreku/ parówki z chlebem 4. Przekąski: KINDER BUENO (obowiązkowo):D, lody w okresie letnim szczególnie, czasem jakies owoce.

Gość tak bardzo uwielbiam
1. śniadanie - kawałek mięska/ryby/jajko z warzywami/kaszą/ryżem itp. 2. w pracy - 3 małe przekąski co 3 godziny (owoce, kanapki, ryba z puszki) 3. kolacja - około 20-21 (ostatni posiłek)- jogurt, dodaję czasem otręby pszenne, koperek, bazylię, ogórek kiszony itp.

Gość golonko
ke BABA