Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna 6666

Prawko -trzeba ruszac z ręcznego czy mozna z noznego?

Polecane posty

Gość taka jedna 6666

oczywiscie chodzi o podjazd pod gorke. Mnie instruktor uczyl tylko z noznego. Mozna tak i tak? Nie ma roznicy?

Gość bita baba
jak umiesz ruszyć bez ręcznego (na półsprzęgle) to nawet lepiej :) ale jak nie to nie krępuj sie :)

Gość minika90000
Na górce na placu z ręcznego obowiązkowo, na jakiś wzniesieniach na mieście nie ma takiego obowiązku. Ale z ręcznego tak czy siak musisz się nauczyć ruszać, bo nie zaliczysz placu manewrowego.

Gość =Maniaczka AUDI=
mnie 4 lata temu uczyli z zaciaganiem recznegoi tego wymagali na egzaminie. a jak jest teraz to nie wiem. wiem ze na codzien jak jezdze to zawsze z noznego :D

Gość taka jedna 6666
uczylam sie z noznego. Kurcze, no to na placu musze z recznego. nie fajnie w takim razie

Gość minika90000
no dziwnego masz instruktora ze Cie nie nauczył z ręcznego skoro to zalicza sie do zadań egzaminacyjnych

Gość aniabra
wydaje mi sie ze trzeba z recznego aczkolwiek wiadomo ze kazdy kierowca jezdzacy po ulicy rusza z noznego

Gość tak na placu na
egzaminie trzeba ruszyc z recznego, ale to nic trudnego - normalnie puszczasz powoli sprzeglo, lekko dodajesz gaz i powolu puszczasz reczny. Na egzaminie ta gorka jest tak smiesznie lagodna, ze na pewno Ci sie uda.