Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna0087356

Nie chcę z nim już być, ale boje się...

Polecane posty

Gość Justyna0087356

Mój facet przez 4,5 roku naszego związku dał mi nieźle popalić. Było wiele sytuacji po których już dawno powinnam się z nim rozstać, ale dawałam kolejne szanse. Dziś rozmawiałam z kuzynką mojego faceta która w związku jest 18 lat, 12 po ślubie i tak naprawdę od roku jest dobrze w ich związku... Ja nie mam zamiaru tyle czekać... A wiem że on się nie zmieni... Z koła kwadratu nie da się zrobić. Tyle że ja okropnie boję się samotności i wydaje mi się że nikogo sobie już nie znajdę... Pytanie do dziewczyn które podjęły tę ostateczną decyzję, mimo że kochały ale nie były szczęśliwe i wiedziały że tak naprawdę to nigdy nie będą- jak dałyście radę?? Czy da się zapomnieć i ułożyć sobie życie?

Gość Justyna0087356
up

Gość fatalnaa
ehhh nie wiem czy sie da, ale tez stoje przed taka decyzja.. ja z moim jestem 2lata, bylo tragicznie, ale zmienil sie. naprawde sie zmienil, co wydawalo sie niemozliwe.. moim problemem jest to, ze ten zwiazek mnie przytlacza.. nei wiem dlaczego, jak, ale cos jest nei tak.. kocham go nad zycie, wolalabym umrzec niz go stracic, a z drugiej strony cos jest nei tak..