Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgrfgrfrffrefrfr

byłabym naprawde ładna jakbym schudła 10 kilo

Polecane posty

Gość rgrfgrfrffrefrfr

;/ kiedys byłam ładna mezczyzni sie za mna ogladali potem przytyłam i nie moge schdunac nie jest to proste kocham slodkie, uwielbiam jedzenie, dla mnie czekolada jest lepsza niz orgazm;/ wciaz jestem na pseudodietach i nie umiem sobie odmowic słodkosci one wszystko niszcza biore tez leki sterydy i to tez utrudnia schudniecie;( nie chce byc spaslakiem;(

Gość ujjhg
schudniesz , jesli zechcesz .

Gość rgrfgrfrffrefrfr
chce schudnac;/ ale to strasznie trudne zwłaszcza jeli kocha si e slodycze

Gość hehe to tak jak ja
nigdy mi sie moja figura nie podobala ale gdyby tak jak ty shudla 10 kilo to bylabym super laska ;p ostatnio stwierdzilam ze proporcje mam niezle, duzy biust, calkiem zgrabne nogi, ale po prostu za duzo tluszczu..

A ja gdybym zrobiła sobie operację plastyczną Zauważ, że Twoje pragnienie jest jednak bardziej realne To bierz dupę w troki a nie użalaj się "kocham słodycze", z chudnięciem to taka sprawa że czasem jest już za późno więc zostają wałki i cellulit

bo nie masz postanowienia też kiedyś kochałam słodycze, nie było bez nich dnia. i co? zawzięłam się i oduczyłam. Pierwszy tydzień był jedną masakrą. Wszędzie naokoło widziałam słodycze. Ciągle miałam na nie ochotę. Ale wiedziałam, że robię to dla siebie. teraz są mi obojętne. Dziś zjadłam jednego żelka, tydzień temu Knoppersa. I to by było tyle jeżeli chodzi o słodycze w tym tygodniu. W ubiegłym kawałek ciasta. I żyję normalnie. Potrafię usiąść przed michą ciastek, butelki coli i tabliczki czekolady i nie zjeść nic z tego. To wymaga postanowienia.

Gość oooleman
Haha to tak samo jak ja :D zawsze mówię że gdybym schudła to mogłabym brać udział w wyborach missss ...

Gość rgrfgrfrffrefrfr
ale ja to chyba uzaelzniona jestem;/od słodyczy slabo mi jak nie zjem słodkiego;( nawet woide z cukrem piłam jak chcialam sie oduczyc słodkosi i nic;(

Gość gdrgdrgrdgd
mam tak samo jak ty, tylko nie mam nadwagi, ale przydaloby sie cos schudnac i jestem caly czas na jakichs dietach i wkoncu nie wytrzymuje, zle sie czuje jak nie zjem slodkiego :(

Gość rgrfgrfrffrefrfr
jem dziennie 3 jabłka bo uwielbiam warzywa tez

Gość golonko
wklejaj szybko zdjęcie, to ci powiem czyś gruba

Gość rgrfgrfrffrefrfr
mam 165 i 66 kilo

to chyba nie tak tragicznie, powiem ci szczerze, że gdybyś miała 10 kg mniej, to była byś dla mnie za chuda:)

Gość rgrfgrfrffrefrfr
byłabym piekna;)dla siebie

Gość rgrfgrfrffrefrfr
ciezka sprawa zwłaszcza te leki ;/ przez nie mam problem z chudnieciem