Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

furgonetka

NIEMCY praca opieka!!! kto chętny??

Polecane posty

oferta tylko dla dziewczyn, wiek od 20-30 lat z dobrym niemieckim, jak ktoś chętny to dam gg, stawka 1200 miesiecznie Euro

Gość Kalinka1989
trzeba umieć robić pierogi?

Gość bfweglkernmhgrt
raczej lody

Gość UWAAAAAGA ALFONS !!!!!!!!!!

Gość ta laskaaa sie gdzies
juz wypowiadala tutaj i dokladnie w tym samym temacie

Gość Borynowa ta od Antka
pierogów nie robię na nad nadstawianiem anusa się mogę zastanowić :classic_cool:

Gość moralis
a wrócę jeszcze do polski czy zabierzecie mi paszport i porzucicie jak psa przed 40?

Gość Regatonera
1200 za miesiąc, czy za kopsnięcie szpary?

dziwczyny... to jest praca w opiece nad babcią, sama tu jestem , jak coś mozęcie porozmaiwaić przez telefon z dzidkeim lub z babuszką i ze mną, nie ma już paszportów w Uni:P

Gość piekna Helena
phi za 1200 euro to mi sie tylka nie chce pdnosic za 2000 to bym się zastanowiła

jak Ci sie nie opłaca to bieduj, żadko kiedy da się taką kasę zarobić, nawet ja chciałam więćej bo móiwli ldzie ze w Austrii wiećej płącą a w każdym ogłoszniu góra 800 euro, dodam ze rodzina pokrywa koszt podrózy, śpisz i jesz u nich

Gość taki tam ja............
a ruchać się też muszę u dziadków?

1200euro to wcale nie jest dużo jak na niemieckie stawki niestety. Tyle to można na kasie w lidlu zarobić, a za opiekę starszymi ludźmi zarabia się więcej (normalnie) no chyba, że pracodawca chce sobie przyciąć :P poza tym nie powinno się wymagać wyksztalcenia w tym kierunku? Altenpfleger albo coś w tą stronę? Dziwne.....

Gość soniika
nie ma nic gorszego jak biegający po domu dziadek z wywalonym suchym już pindolem, który macha ci nim przed oczami przy każdej możliwej okazji...

Gość a czy osoby
po 40 tez moga? no i co dokladnie trzeba przy babci robic i w jakim miescie??

Gość adi_P
1200 euro placi opieka a reszte 400 lub 600 euro doplaca rodzina tak moja znajoma ma pracuja we Włoszech opiekuje sie starą babcia jeszcze spi i je unich

Gość soniika
jak dla mnie to możesz nawet potarmosić babci pieroga :classic_cool:

Gość brzydal........
wypierdalaj dziewczyn na sprzedaż szukaj gdzie indziej palancie mam nadziej, ze ciebie tez ktos kiedys wywiezie

oj widze ze nieznacie stawek.... ja juz 3 raz jestem w takiej pracy i tu dają najweicej, we Włoszech moze i daja wiecej ale ja nie znam włoskiego.......

a ja mieszkam w Niemczech już ponad 5 lat więc również się orientuję jakie są stawki w jakim zawodzie. Znam osoby, które w tej powiedzmy branży pracują i zarabiają znacznie więcej. Poza tym do takiej pracy trzeba ukończyć specjalne szkolenia itp itd a nie przyjedzie Maryśka z Polski ni z gruszki ni z pietruszki i będzie chciala się dziadziem opiekować. Chyba, że jak już napisalam wyżej ktoś chce sobie zarobić na naiwnych polaczkach w co nie wątpie i praca ma być na czarno czy na gewerbie czy może na zatrudnieniu??

Gość odpowiedz czy moze
byc osoba po 40 i w jakim miescie mialo by to byc!!!!!!!!!????

Gość dziewczyny nie dajcie sie nabr
nabrac bo to od razu widac, ze to smierdzi :O To jest wyjazd tak naprawde w ciemno. Moje 2 kolezanki pojechaly do Wloch z moim sasiadem ktory im to "zalatwil" , bylo to w 1995 roku i do teraz nie wrocily... pzrykre ale prawdziwe. Za pieknie to wszystko wyglada i dlatego jest podejrzane.

Gość a w jakim miescie
?

w dusseldorfie, no to jset na czarno. ja znam mnóstwo pOlek co tak jezdzi bo w busach poznaje i stawki są niższe

no przecież mieszkam w Niemczech i wiem jak jest :o żeby się opiekować starszymi trzeba ukończyć tzw. Ausbildung na Altenpfleger i nie zarabia się 1200euro na tym no ludzieeeee.... 1200 to mają ludzie co w fabryce na taśmie robią :o poza tym do zatrudnienia potrzebuje się meldunek, pobyt, ubezpieczenie eeeh.... no ale jak ktoś na wlasne życzenie chce zrobić z siebie wala za grosze to jego indywidualna sprawa.

Gość Holaolaaaaaaaa
ja wlasnie jestem altenpflegerin ale jeszcze ausbildung robie.polki ktore jezdza tak wlasnie o do pracy do dziadkow to sie ciesza ze 1200 maja na reke bo gdzie w pl w mies.tyle zarobia???1200 to dobra cena,a znam sie bo moja mama zalatwia tak prace polka... a w jakim miescie???

Gość Holaolaaaaaaaa
nic nie trzeba ukonczyc,jak jedziesz prywatnie do dziadkow... niektorzy sa jeszcze samodzielni,tylko potrzebuja pomocy w domu itd.i polki tez nie musza byc tam na legalu zatrudnione,nie ma potrzeby.

Gość 20-30 lat jeszcze
pewnie atrakcyjne itd :) smierdzi na odleglosc