Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12323443544343aaaaaa

jak schudnac 20 kg w 18 dni

Polecane posty

Gość 12323443544343aaaaaa

jak schudnac 20 kg w 18 dni

trzebaby chyba użyć jakiegos porządnego noża, albo piły:o a tak serio-nierealne.

kolezanka schudla 13 kg w 1,5 miesiaca, takze chyba działa:)

Gość Syberian
zalezy jak duza maz nadwage. jak wazysz 100kg to sie szybko chudnie. przy glodówce w 18 dni schudlabys 18kg

Kancik, z tego, co wiem to przy Ducanie może być tak, że nie będziesz miała siły ćwiczyć. Także uważaj, bo słyszałam że często są zawroty, i bóle głowy, osłabienie i zdarza się niskie ciśnienie.

A tam, demonizujecie tego Dukana. Schudłam na nim dychę, 2 razy w tygodniu byłam na siłowni, 1 na basenie i jeszcze znalazłam czas, żeby na ukochane kung fu skoczyć 2 razy w tygodniu, a tam jest niezły zapierdol. Energii mi nie brakowało. Narzekają spryciary, które się na tej diecie głodziły lub jadły w kółko to samo (kurczak, makrela, jogurt). 18kg w 5 minut to dwie upierdolone nogi:) Szybko i bez efektu jojo, bo nie odrosną. Pilnuj tylko, żeby jakiś złośliwy chirurg ich nie przyszył, bo nici z odchudzania.

Gość orzeszkur
należy porządnie naostrzyć nóż i jednym ruchem i posunięciem odciąć kawał doopy razem z kaloryferem , są w sprzedaży gilotyny , więc zawsze można sobie poradzić :)