Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bollybolly

czy narzeczona zasluzyla na to zeby z nia zerwac?

Polecane posty

Gość bollybolly

Moja narzeczona powiedziala mi ze (przez ostatni rok - to zlego zrobila) 1)jestem "glupim wiesniakiem" i ze "mnie mama nei wychowala" gdy zazartowalem z jej wygladu, wagi (wiem ze ma z nia problem), nie chcialem nic zlego..... 2)skrytykowala mnie gdy zaczalem mowic gwara (nigdy tak nie mowilem) ale widzialem sie z rodzicami ktorzy mieszkaja na wsi i zaczalem mowic "pojdzta, poszlista" i ona powiedziala zebym mowil normalnie do niej 3)powiedziala kiedys ze jej sie nudzi (ze mna)... jak zajmowalem sie czyms a ona nie miala co robic 4)kiedys sie wkurzyla ze ja nic nie mowie a jesli juz mowi3e to nic od siebie, tylko powtarzam co ktos mi powiedzial I teraz pytanie: czy uwazacie ze pojechala ze mna na tyle ze powinienem sie z nia rozstac? Czy w porowaniu z innymi zwiazkami, i kobioetami jets wredna? Nigdy z nikim innym nie bylewm wiec pytam Chyba powinienem sie czuc bardzo urazony!

Gość chyba głupi jesteś a nie
urażony :) nie wymyślaj ludzie mają większe problemy i nie myśla o rozstaniu, widocznie jej nie kochasz!

Gość bollybolly
NO ALE UWAZACIE ze to jest malo? sxkoro ona ma mnie za wiesniaka i nudnego?

Gość pikolinka
zycie twojej narzeczonej jest w naszych rekach!

Gość bollybolly
bo ja sie z nia spotkalem i powiedzialem co o tym sadze(wczesniej caly zwiazek sie nie odzywalem )...a ona ze przesadzam, ze o co mi chodzi, ze to sa jakies preteksty glupie, ze w ogole o co mi chodzi, ze wyciagam jakies teksty powiedziane w zartaxch, zlosci, z dobrymi checiami ze ludzie w zlosci mowia rozne rzeczy, ze to nie jest dobre, ale ze to co ona powiedziala to bzdury uwaza ze nic sie nie stalo a mi sie wydaje ze pojechala ze mna jak z gownem!

Gość bollybolly
hej, prosze o rady!

Jeżeli została by twoją żoną to miał byś takie teksty codziennie :)

Gość bollybolly
czyli zrywac z nia? chodzi mi o to czy inne kobiety tez mowia rozne dziwne rzeczy? czy ta moja tylko taka wredna? chyba moja tylko

Gość bollybolly
ja nie chcialem nic zlego...to byl tylko zart...do posmiania sie a ona juz mnie obrazila!

Brzmi jak stare małżeństwo. Sam powinieneś wiedzieć co zrobić. Chyba nie chcesz, żeby inni ci życie układali. Tym bardziej ludzie na kafe, którzy nie mają własnego w rzeczywistości :P

Gość bollybolly
yyy, a co to ma ze mna wspolnego? uwazacie ze to ogly z widly?

Gość abbadon
Powinieneś z nią zerwać, bo marnujesz jej czas. Swój też zresztą.

Gość bollybolly
ej, a jakby wam chlopak czy dizewczyna powiedzial ze sie nudzi, albo ze nie mowicie nic ciekawego, albio ze sie zachoujecie jak wiesniak nie zostawilisbyscie go? zeby gnil w samotnosci?

Dla żartu? Sie ciesz bo jak bys innej tak powiedział to ona by mogla taki post napisac nie ty ...

Gość bollybolly
łachman, co masz na mysli?

Gość mały odkrywca
to ze sam tworzysz problemy których nie ma:O ludzie tyle pierdolą jak to im brakmiłości w zyciu, że nie mogą żyć sami a kiedy spotyka ich to 'szczęscie' to sami wszystko psują o nic nie znaczące pierdoly. Przyznaj sie lepiej że ci się znudziła i chcesz poznać kogoś nowego a nie wymyślasz takie rzeczy o których nawet myśleć nie warto. Skoro już tak dumasz nad waszym związkiem to przypomnij sobie ile razy ty ja "zranieles" chociażby ten głupi tekst i jej wyglądzie kiedy wiedziałeś że ma z nim problem.

Gość urażony- to Ty chyba nie
wiesz co to jest wredna kobieta- powinieneś ze mna trochę pobyc :classic_cool: ale ja niestety mam już takiego, co ze mna wytrzymuje, sama mu się dziwie :P

Gość bollybolly
czuje sie beznadziejny przy niej ona uwaza ze nic ciekawego nie mowie i jestem niewychowany

Gość bollybolly
a wam sie kiedykolwiek zdatrzylo w zwiazku powiedziec lub uslyszec cos tak chamskiego? i byliscie dalej razem?!

Kochany, kurwa mać, w ciągu roka narzeczona powiedziała Ci coś niemiłego trzy razy, a dla Ciebie to powód do rozstania??? rzeczywiscie szukasz tylko pretekstu

Gość Siva
Przestancie gadać, że ktoś ma gorzej. On akurat nie jest w takiej sytuacji a pyta o radę w sytuacji właśnie tej. Więc moglibyście odpowiedzieć a nie "hela ma gorzej". Moim zdaniem twoja kobitka czuje, że poświęcasz jej za mało uwagi. Nie ma co zrywać skoro ci ona pasuje. Jeśli czujesz się urażony to porozmawiaj z nią na ten temat i wyjaśnij. A ty odrazu chcesz to skończyć xd

Gość bollybolly
no nie potrafie tego ocenic w domu mi nigsy nic takiego nikt nie powiedzial... nie wiem czy to duzo czy malo kiedys widsialam jak jedna laska nawet z liscia dala kolesiowi

Gość gghklk
gdyby mój chłopak zakpił z mojej Wagi żeby było śmiesznie sama bym go zostawiła, gdyby mówił gwarą jak potrafi normalnie tez by mnie szlak trafiał a to ze powiedziała że nie jestreś wychowany to mósiałeś dac ku temu powód. To że czasami sie nudze jak mój mąż cos robi to jest normalne więc nie wiem w czym problem. Szukasz powodu do zerwania i tyle

Gość bollybolly
ona ma do mnie pretensje, dlaczego od razu nie mowie ze cos mi nie pasuje, ze sie wkurzylem tylko po roku....i ze ona nie wie co ma mi dzisiaj tlumaczyc bo polowy z tych sytuacji nie pamieta a ja ciagle pamietam i rok o tym mysla;lem !

Gość bollybolly
jestem w szoku bo nigdy mi nikt nie powiedzial nic az tak zlego i nie wiem jak to odebac

To Twoja kobieta tylko trzy razy w roku ma PMS? :P Facet, wiem, ze każda sytuacja jest inna, ale sam widzisz że mogłeś trafić gorzej- jedyna więc kwestia czy ją kochasz czy nie

Gość Anastazjaaa
Jak rok o tym myślałeś to chyba Ci sie nudzi. :D Wszystkie niemiłe rzeczy które Ci powiedziała ,az trzy..., nawet w połowie nie są tak chamskie jak to co powiedziałeś jej Ty. Gratuluje poczucia humoru ...:]

Gość bollybolly
ja tylko zazartowalem wiec co tu chamskiego