Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matat

moja dziewczyna zwrocila mi uwage ze moj tata nie uzywa dezodorantu

Polecane posty

Gość matat

Moi rodzice (prosci ludzie, ze wsi) przyjechali na uroczystosc rodzinna do mnie na drugi koniec polski moja dziewczyna zwreocila mi uwage ze moj tata nie uzywa dezodorantu, ze ma strasznie przepocona koszule(wielokrotnie)' i ze juz rozumie skad ja wzialem to ze sam nie uzywalem.. jak sie poznaolismy kilka lat temu to ona mnie uczyla zeby uzywac dezodorantu, bo jakos tego nie robilem, u mnie w domu tego sie nie robi raczej... ale ona mnie przekonywala... czy moja dziewcxzyna powinna tak mowic o moim ojcu, to chyba chamstwo, jest niewychowana

Gość daj jej w pysk tak jak tate
leje memełe

Gość abbadon
Pytanie dlaczego zwróciła uwagę tobie a nie ojcu. Masz jakiś pomysł?

Gość znajaca prawdeeeeee
marne prowo:O

Gość Twój na zawsze....
to nietaktowne , powiedz jej ze po pierwsze to jest starszy człoweik i nie zmienia przyzwyczajeń a po drugie zadaj jej pytanie czy jak sie używa antypespirantu czy człowiek satje sie w jej oczach lepszy?

Gość matat
no jak ojcu miala zwrocic? to nie wypada toz to obcy czlowiek stwierdzila tez ze nie rozumie co moja mama do niej mowi

Gość matat
no wlaqsnie, ja uzywam dezodorantu bo ona chce,,, ale chyba wiekszosc ludzi tego nie robi:| zaraz mi sie malowac kaze zaczac

To naucz ojca używać też albo jak idzie na spotkanie niech sie umyje i zmieni koszule to nie bedzie problemu.

Gość abbadon
"Nie ucz ojca dzieci robić i używać dezodorantu". Gdyby to nie prowo, to by znaczyło że jesteś głąbem

Gość matat
ale jak ja mam ojca uczyc jak on ino stary i mnie yczyc poowinien

Nie chodzi o kosmetyki i robienie baby z chłopa człowieku ale może tobie to nie przeszkadza ale jej tak. Zapach człowieka nie musi byc przyjemny i sie ciesz ze jemu nie powiedziała bo by mu bylo glupio. Chodzi o podstawową higienę a jak sie ktos poci mocno to moze zadbać by nie śmierdziec dla kogos. To nie takie trudne a komus moze byc glupio jak musi udawać ze jest ok a chciałby wyjść bo ma czuły wech.

Gość tra la lamilion100
co za nedzne prowo :o :o :O jesli ktos tu jest niewychowany to Twoj ojciec, ktory podtruwa otoczenie swoim potem. a co do Twojej dziewczyny- mnie by sie nie chcialo doroslego faceta uczyc, ze ma uzywa dezodorantu. wiec o ile to wszystko prawda, w co jednak watpie, to skarb- dziewczyna.

Gość donea
Kobiety bardzo lubią i zwracają uwagę na zapach u mężczyzny. Taka juz nasza psychika.Wiec Autorze moze warto przekonac sie do zapachu dezodorantu ot tak dla siebie tez... Ja osobiscie kiedys w hipermarkecie szlam za jednym kolesiem ktory cudownie pachnial ....to dziala na zmysly kobiet. Co do sprawy ojca...jako kobieta uwazam ze powinna przemilczec sprawe , to nie jej sprawa, i uwazam ze nie powinna tego mowic nawet tobie bo moglo by ci byc przykro.

Gość ladaco
Autorze, nie zwracaj uwagi na to co mówią miastowe siksy, w d u p i e były i g ó w n o widziały, dzisiaj ma być koniec świata, ciekawe czy się na tą okazję, tez wyperfumują, a tak w ogóle, to cipy lepiej niech sobie zaszyją, bo stamtąd pochodzi najgorszy smród tego świata:)

Gość maskoteczka858
ojca sie czepia,matki nie rozumie, zdaje mi sie ze to jedna z tych "lepszych od reszty" i w niedługim czasie Twoj kontakt z rodzicami ograniczy sie do kartek bozonarodzeniowych, przy czym Ci jeszcze wmowi ze tak jest lepiej i Twoi rodzice to napewno rozumieja, a Ty zrozumiesz to kiedy sam bedziesz mial dorosłe dzieci,to ze ona jest zle wychowana,ale mysli ze "szczera" ,kobieta ktora jest ok i jej na Tobie zalezy uzna ze Twoj ojciec pachnie jak ok,a z matka swietnie sie rozmawia i zrobi to choby po to zeby Tobie nie robic przykrosci

Gość matat
no ale widze ze tu sa dwie grupy osob jedne twierdza ze moja dziewczyna jest glupia i chamska a inne ze to w ogole wstyd ze moj tata sam o siebie nie dba, i ze w ogole swietnie ze ze mna jeszcze jest to jak to w koncu ma byc moja dziewczyna zyczy sobie rowniez zebym bral prysznic i czyscil uszy...jak nie wyczyszcze to ona to robi

Gość wafelek_waniliowy
ej, no moze twoja dziewczyna moglaby byc bardziej taktowna, ale generalnie powiedziala to tobie a nie jemu wiec nie jest tak zle... w sumie ty i tak z tym nic nie zrobisz co najwyzej mozesz sie zawstydzic ale fakt jets faktem ze gdy spotyka sie spoconego czlowieka w autobusie czy sklepie (a nie daj boze jest to ktos w bliskim otoczeniu) bo ma sie ochote zrzygac i zwiac

Gość matat
jej chyba nie chodzilo o to zeby nawracac mojego tate ty;lkpo raczej o skomentowanie skad ja mam takie zwyczaje:|

Gość matat
teraz se przypominam ze kiedys gadalem z jej mama...a potem z nia i wyszlo na to, ze jej mama ma nieswiezy oddech i wlasnie powiedzialem ze to poczulem troche podobna syt.

Jasne, że się na koniec świata wyperfumuję :D Ale to na pewno dzisiaj? Bo u mnie odkąd wstałam ani jednej chmury nie widziałam :P Co do dziewczyny, to dobrze, że każe używać Tobie dezodorantu, o ojcu nie musiała nic mówić, no ale ciężko tak udawać, że nie widzisz plam na koszuli i nie czujesz potu :O To nic przyjemnego..

Gość ladaco
Głaszczka wiec mówisz, że jak zdychać to z honorem?:) ....ach jakie to romantyczne:O

Gość wyrzuc dezodorant.
hehe tp ty tez nie uzywaj:DDDDD ja tez miałam byłego który nie używał, a włosy pod pahcami miał długie ze masakera (co najlepsze inne częsci ciała golił,m nawet ręce). któregoś razu jak byliśmy w jakimś sklepie zaczełam wąchać damskie dezodoranty, potem męski, i mu podetchnełam po nos i powiedziałam że ładny zapach. To powiedział że ładny i sobie kupił. Z niektórymi jak z dziećmi trzeba://// nie wiedzą że śmierdza w taki upał czy kurde co,