Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaaa1990rrrrrrrrrr

O co moze mu chodzić ????????? nie rozumiem chłopaka :( :( :(

Polecane posty

poznaliśmy sie na dyskotece w zeszłym tygodniu całą zabawę przetańczył ze mną stawiał mi różne soczki , piwa w tym tygodniu znowu przetańcowaliśmy całą zabawę(przypadkiem sie spotkaliśmy) jest dla mnie bardzo miły trzyma mnie za rękę .. nawet się już całowaliśmy , nie tańczy tez z nikim innym tylko ze mną... ale nawet nie spyta o nr. tel i o spotkanie .o co może mu chodzić??? tylko nie piszcie że o sex bo wtedy by się ze mną spotkał .... aha dodam że koleś jest bardzo przystojny i wygadany (do nieśmiałych nie należy)

Gość APAP Extra
może ma już twój numer ;)

Gość o nic mu nie chodzi
to chyba tobie o coś chodzi

no może mój nr. ma bo mamy dużo wspólnych znajomych ale w takim razie dlaczego sie nie odzywa i nie umówił się ze mną na tą sobotę ?? jeżeli mu się nie podobam to po cholerę się ze mną bawi , podchodzi do mnie itd :O

o nic mu nie chodzi-- no jasne że mi zależy na spotkaniu jakby było inaczej nie było by tego topiku ... no dobra ale w takim razie po co to wszystko ? te piwka , soczki trzymanie za rękę buziaki ??

no moze byc kilka wyjasnien.. albo mu chodzi tylko o dobra zabawe a nie o zwiazek i dlatego tak sie zachowuje, ze na imprezach ok ale poza imprezami nie chce miec z toba nic wspolnego, albo po prostu uwaza, ze jest za wczesniej zeby sie ciagle spotykac i za malo sie znacie, a moze nie ma czasu...

Gość APAP Extra
zdzira ma racje-urabia cię i mu sie udaje-namącił ci juz w główce,oj namącił:D

Gość yyyyuu
ma wiele takich jak Ty niekoniecznie na dysce,po prostu nie szuka zwiazku,ani nie chce Ci robic nadziei,jestes tylko do "tancow"i to wszystko:)

qdzibo-- nie zaproponuje bo nie będę się nikomu narzucać :O jak on mnie nie chce to nie :O ale po co to robi ... psychiczna kafezdzira-- no o pukanko mu raczej nie chodzi bo by sie ze mna umówił ...

ale on mówił że chciałby dziewczynę bo już sporo jest sam a ja głupia mu odpowiedziałam że nie szukam powaznych związków :( :(

nie to raczej nie to :O jakby chciał to dałabym mu nawet po tygodniu znajomości :D Bo chłopak jest mega w moim typie ...