Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aliceeeal21

ta podla swinia mnie chyba zdradza, pomozcie mi to rozegrac :(

Polecane posty

Gość aliceeeal21

mialam pewne podejrzenia wiec weszlam na jego profil na pewnym portalu gdyz zapomnial sie wylogowac. pisal z kolezankami w sposob: jestes taka sexowna, przyjedz do mnie w sobote w nocy po imprezie itd. nie padlo tam konkretnie slowo "sex" ale mozna wywnioskowac, ze o to chodzilo. niedawno byl na wakacjach z kolegami . galerie zdjeciowa ma oznaczona tak zebym ja jej nie widziala. przytula sie z jakimis dziewczynami itd, jednej z nich napisal "tak bardzo za toba tesknie" kolezance swojej bylej dziewczyny pisal, ze to nie prawda, ze ma nowa dziewczyne i ze to sa bzdury ( bo ona sie o mnie dowiedziala) w sumie nic konkretnego na niego nie mam i moze jakos sie z tego wywinac. co wy o tym sadzicie, czy ewidentnie widac wine? na razie powiedzialam mu tylko ze wiem, ze mnie zdradza i ze nie chce go widziec. on dzwoni co minute. jak to rozegrac zeby sie przyznal i co z nim zrobic? tzn. jesli faktycznie ma cos na sumieniu ( a jak na razie to dla mnie jest jasne) to na sto procent to zakoncze. poradzcie mi i napiszcie jak wy to widziecie

Gość sama sobie graj w swoja gierke

haha i ty jeszcze znim sie zadajesz? :9 ja nie moge... dziewczyno albo ty jestes taka glupia albo nie wiem ;s zakoncz to jak najszybciej...

Gość aliceeeal21
nie zadaje sie z nim, nie odbieram telefonow. ale... uwazam, ze kazdy ma prawo sie wytlumaczyc. dlatego chce jeszcze ostatni raz z nim porozmawiac i nie wiem jak to zagrac zeby sie przyznal

Gość tokijskazagadka
o tak, facet leci w kuli na 100%. ale skoro chcesz, aby sie wytlumaczyl, to zapewniam Cie, ze zrobi to swietnie- ten typ tak ma :):)

Gość chłopak autorki tematu
to nie prawda, że byłem tam z dziewczynami i raz mi zrobiła loda, a potem swoją byłą analnie wzaiąłem od tyłu to wszystko nie prawda! Tłumaczę, że to nie prawda, wierzysz mi nie? To chodź zrób lodzika, a potem świat będzie piekniejszy zobaczysz, kocham cie przeciesz wiesz. :D:D:D:D

Gość chłopak chłopaka autorki
tematu te zdjęcia są tylko dla zmyłki:P on kocha tylko mnie :D a jak pięknie ssie mmmrrrrrr miodzio👄 Bogdan

Gość ojejejejejeeeee
eh

Gość chmmmka
nuuuddyyy