Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tre-ma

Pytanie do niezgrabnych dziewczyn

Polecane posty

Gość tre-ma

Też macie doła, patrząc na laski w mini na ulicach?

Gość nbnvnbbnv
Ja jestem zgrabna ale i tak nie popylam w szortach/miniówach, bo uważam, że jestem zbyt szczupła

Gość domi7895
nie, bo chybabym sie ząłamala. siebie nie zmienie, wiec po co sie zadreczać;))?

Gość tre-ma
Zazdroszczę, ja nie mogę wyjść z kompleksów

Gość femme farfalle
ja jestem szczupła i zgrabna ale nie noszę mini, mam już mały cellulit i nie chcę straszyć :) przyzwyczaiłam się do tego i noszę inne, fajne i modne ciuchy, dlatego nie czuję straty...jak widzę takie dziewczyny to przemyka mi taka myśl, że ładnie wygląda i fajnie by było mieć taką jędrną skórę...ale to tylko chwila, nie rozpamiętuję tego

jak już idzie taka jakas mega laska (co sie rzadko zdarza) to tak :) ale na ogol nie bo sama jestem zgrabna wiec to ludzie zagladaja na mnie jak ide np w spodniczce... więc jest ok. Czasem zdarza mi sie miec gorszy dzien ale na ogol nie jest źle może gdybym tylko sie opaliła bardziej...ale te wakacje to jakis koszmar wiec nie mam mozliwosci :(

a ja mam nogi jak kaczuszaszka do tego znowu nadprogramowe kilka kg i 152cm i mam w d... nieraz mnie dol najdzie, ale jak sie odwalam w biala sukienke w niebieskie kwiatuszki plus trampki i moj nowy zajebisty kolor wlosow to sie czuje zajebista laska (a i ogladaja sie w chuj nie tylko faceci:P) takze wkladaj co chcesz i sie nie przejmuj kazdy na swoj sposob moze super wygladac niewazne czy chudy czy gruby

czesto widze na ulicy 16 latki (szczuple) ktore juz maja celluit mysle ze to glupota rezygnowac z mini ze wg na cell.nawet gwiazdy go mają

Gość a ja to pitole
a ja mam cellulit, pajączki i wrastające hair'y na nogach, ale mimo to nie zamierzam rezygnowac z kiecek w zadnym wypadku! zakladam je, by bylo mi chlodniej iw dupie mam co tam sobie kto pomysli na ten temat :P:P ubieramy sie dla siebie, dla wlasnej wygody, a nie dla oka innych ;)

zależy do ktorej sukienki do jednych pasuja tylko sandalki badz koturny do dwoch pasuja tez trampki (rzecz jasna conversy nie zadne gowno) ale i tak bojetnie jakie mam buty, wystarczy ze na moj troszke za duzy tylek kiece wciagne i juz jest popyt:P