Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondynka19999999999

BLOND CZY CZARNA?? CZEMU WYZYWACIE BLONDYNKI! NIE KAŻDA TAKA JEST!!

Polecane posty

Blondynki,brunetki,rude każde są piękne! nie liczy się kolor włosów jak laska ma ładne ciało szczupłe i umie sie pomalować a nie tapetować to czy jest blond ruda czy czarna każda sie spodoba facetowi! zawsze była ta kłótnia czy blond czy brunetka! dajcie spokój! to jest zazdrość pisząc tak że brunetki lepsze czy blondyki! napradę znam puste blondynki jak i brunetki to naprawdę nie ma znaczenia! ja jestem blondynką od urodzenia,dbam o siebie ale sie ,,tapetuje,, tylko dabm o urode! podobam sie facetom ponieważ dbam o siebie! chodze na fitness itp ale kolor włosów nie ma znaczenia! wszystkie kobiety są piękne! ja jestem blondynką ale zawsze chciałam mieć ciemne włosy poniewaz lubie przeciwieństwa! mój chłopak jest włochem i on akurat kocha blondynki ale każdy facet ma inny gust jedni wola czarna inni blond! i po co te klótnie?? przestańcie w koncu!

Gość bezczelna patrisha
poki co to tylko ty drzesz jape:classic_cool:

Gość cana
blond mnie pociaga i mowie to jako kobieta w pełni heteroseksualna. Są jednak kobiety, ktore potwierdzaja, ze ''jasne'' jest glupie. czerulki tez sa ok, ale tylko takie drobne.

Gość fsdfsdfsdfsdfs
Ktos tak w USA mowil ze "blondynki sa do ruchania a brunetki do chodzenia"

Gość cana
patolog skład- blond, czarne i rude .mp3 //to tylko dla smiechu;-D

Gość anulka****72
Według mnie to kolor wlosów w ogóle nie ma znaczenia

Gość Moniuqe2222
a ja jestem b, blondynką o typowo słowianskiej urodzie i jestem z tego zadowolona ;)za to uważam ,że takie ,,wypłowiałe " blondynki typu szwedki tzn z bladą cera brwiami i rzęsami są paskudne. a brunetki... hmmm to zalezy od dziewczyny 90 % kobiet ma czarne włosy na świecie więc to raczej od ogólnej urody zależy

Gość A ile tych blondynek
jest naturalnych. Czy mowimy o brunetkach zafarbowanych ???? Bo niestety ale rasa blond wymiera i jest ich ciagle mniej. To ciekawy kolor i brunetki sie podszywaja, farbujac swoje wlosy. A ja kocham blond i jestem blondynka i nie glupia. Odrazaja mnie te blondynki z odrostami . A o prawdziwej blondynce mozecie dalej mazyc!!!! Bo jest ich malo.

Ja np jestem naturanla blondynka i maluje sobie tylko oczy! cieniem i tuszem nigdy nie nakladam pudru ani podkladu poniewaz dbam o cere nie chce sie malowac! na solarium tez nie chodze bo mam ciemniejsza karnacje po ojcu! i co ? mnie tez wyzwiecie? za to ze mam blond wlosy?? czemu wyzywacie wszystkie blondyki?? nie kazde takie sa! wiem widzialm plastika na zywo i tez sie przerazilam, ja mam jasny blond wlosy ale pusta nie jestem! to wiec czemu wyzywacie kazda blondynke?? moze jak za plastikiem sie facet obejrzy to tak mysli ale wydaje mi sie ze jak patrzy na naturalna blondynke ładna i zadbana to napewno tak nie mysli! sa naturanle czarne i farbowane wytapetowane! ja jestem atrakcyjna i nikomu nie zazdroszcze ani nikogo nie wyzywam! patzre na siebie i to co ja robie! niehc se chodza plastiki! ale nie wyzywajcie kazdej napotkanej blondynki bo to naprawde jest zazdrosc! niektorzy pisza z o wszystkich blondynkach! moze maja nieszczesliwe zycie albo jestes przepelniona zazdroscia? bo twoj chlopak patzry za blondynkami? i to nie koniecznie za plastikami? ja jestem fotomodelka i podobam sie fotografom za naturalnosc, i na brak facetow tez nie nazekam! ale nikogo nie osodzam po wyglodzie i nikogo nie obrazam! pokazujecie swoje QJ wyzywajac WSZYSTKIE BLONDYNKI, zrobcie cos ze swoim zyciem a nie zyjecie zazdroscia! pozdrawiam tyle mam do powiedzenia narazie

Gość Jannnnn 123
Kocham prawdziwe blondynki

Gość Odezwij cie prawdziwe
blondynki ile was jest ???

Gość Jannnnn 123
Jest ich malo i ignoruja glupie teksty.

Gość Moniuqe2222
ja jestem naturalną blondynką ,ale nie jestem ,,wypłowiała" jak niektóre. te ,,wypłowiałe" o białej skórze i jasnej oprawie oczu są obrzydliwe najcześciej. np cielecka wg mnie jest paskudna bo to jest taki typ brzydkiej blondynki choć są i brzydsze od niej

Gość Moniuqe2222
a np socha jest wg mnie piękna bo mimo ,że jest blondynką ma wyrazistą urodę

Ja jestem naturalną brunetką i też nikomu nie zazdroszczę i nie narzekam.Ale tak szczerze widzę więcej plastikowych blondyn niż tych naturalnych.

ja mam jasne blond wlosy po pas poniewaz zapuszczam od urodzenia, ma ciemna oprawe oczu i ciemne brwi po ojcu, karnacje tez mam po nim bo moj ojciec jest pomieszany, wlosy mam po mamie! tez nie lubie blond z odrostami a ni tych taki na maxa jasnych hehe ale niektore sa ladne:)

Gość A ja jestem blondynka
i mam niebieskie oczy, Oprawa oczu brazowa , facetow mam u nog. I piszcie co chcecie, bo was nie stac na blondynke.

Gość Blondddddddd
mi sie starsznie podobaja ciemne wlosy ale mam blond i nie bede farbowala bo mam naturanle i dbam o nie niehcec zbey mi wypadly:) hehe

ja mam zielone oczy ale ciemna oprawe oczu:)

Gość ty glupia piczo brak mi slow
mamy XX! wiek, teraz kaza moze by niebieskooka blondynka ( mowie to do panienny naemna)

Gość Moniuqe2222
ja uważam ,że i brunetki potrafią być piękne ,ale blondynki zawsze będą podziwiane na południu ,w krajach arabskich szczególnie, we włoszech grecji , hiszpanii itd

ale za to wlosy lonowe macie rudawe...a fuj

Gość Arabicka
Jestem blondynka i dzieki temu mam tak codowne zycie i wygodne.

jak masz codowne zycie to idz jeszcze kup sobie jakis CUDOWNY slownik

Gość a ja jeste brunetką i powiem
wam za to ,że np brazylijki, hinduski ,arabki przebiją prawie każda blondynkę

moj chlopak jest wlochem i kocha moje blond wlosy:P a loniakow nie mam hehe bo ja sie gole a ze ty sie nie golisz to juz nie nasza sprawa;P ty masz zcarne to gratuluje ale my sie za to golimy:)

Gość marrrrkiooo
tak brunetko brazylijki i arabki sa pikne i hinduski zjawiskowe! ale nasze polskie brunetki nie wyglodaja jak arabki czy jak hinduski! wyglodaja jak szare muszki jest ich naaaaajwiecej!! gdzie nie pujde to jakas brunetka:P jakbu u nas chodzilu arabki to by byly pikne brunetki ale tak nasze polskie brunetki nie maja szans z blondynkami ani z innymi pieknymi kobietami swiaata!

Gość Kocham moj blond kolor
i Bogu dziekuje.