Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sefesfsfs

CZY TAKA DIETA JEST ODPOWIEDNIA D O MOJEGO WIEKU?

Polecane posty

Gość sefesfsfs

Mam 17 lat i chciałabym schudnąć pare kg . I w związku z tym chciałam zastosować diete 1000kcal + sport. Czy taka dieta jest odpowiednia? Czy za duze obcięcie kalorii ? Ile się chudnie tygodniowo? 1-2kg ? Już stosowałam bardzo dużo diet i jednak nie chcę dalej niszczyć organizmu . Proszę o odpowiedźi ;)

Gość no to masz perskie oko
jeśli dodasz do tego muchomory czerwone, to dieta cud.

Gość sefesfsfs
a czemu nie ? Przeciez to nie jest tak mało kalorii i chyba energi duzo bede miała, bo bede dostarczac wszystkich skladnikow, jakich potrzebuje organizm .

Gość spróbuj a się przekonasz
jeśli dieta ma ci zaszkodzić, dość szybko odczujesz objawy - osłabienie, wypadanie włosów, itp. Wtedy nie ma co grać twardziela i po prostu zeżreć soczystego snickersa zanim zemdlejesz. A potem spróbować jakiejś innej diety.

Gość sefesfsfs
znacie może jakiś dobry kalkulator, który oblicza ile powinno się jeść kcal?? Wiecie o co mi chodzi :P? Może poprostu obetne 400kcal, kurcze, niech ktoś doradzi , bo ja się nie znam na tym . Czemu wogóle np. obcina się chyba 400-500kcal?? A nie więcej ??

Gość no barbie
ile masz wzrostu i ile wazysz

Gość ciocia krysia
staszek spod monopolowego ja bylam na diecie 800 kcal i dzienie cwoczylam tyle ze z ciwczen tracilam 400 kcal nie ma problemu da rade pociagnac jakis miesiac ale to musi byc sosob na schudniecie dla szczuplych osob ktore chca tylko cos poprawic i schudnac jedynie kilka kg szczuple osoby zawsze wolniej i ciezej traca takze jak taki sposob nie bedzie dlugotrwaly to ok przy dluzszym stosowaniu jednak szkodliwy dla zdrowia i wyniszczajacy

Gość mii24
ja tezmusze schudnac mam 180 cm wzrostu i 82 wagi tluszczyk na miesnie zamienic wyprobuje weidera

Gość sefesfsfs
Waże 58,59kg . mam 168 około :) , chciałabym ważyć tak z 52kg

Gość dsgsdgdsgsggs

Gość dsgsdgdsgsggs