Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelaaaajnaaa

Jakie mialyscie pierwsze objawy ciazy?

Polecane posty

Gość Ewelaaaajnaaa

Hej kobietki:) chcialabym wiedziec jakie byly wasze pierwsze objawy ciazy i kiedy zaczelyscie je odczuwac.chodzi mi tez o to jaki sluz i w jakich ilosciach mialyscie? kiedy zaczely was bolec piersi?

Gość Ewelaaaajnaaa
??

Gość raisssa
ja mialam lekka goraczke, nie chcialo mi sie w ogole jesc i bolal mnie brzuch tak jakbym miala dostac okresu xD w ogole myslalam ze jestem chora, to byl 4 tydzien ciazy :P a brzuch mnie juz od 2 bolal tak dokladnie okresowo

Gość Ewelaaaajnaaa
a piersi od ktorego tygodnia bola?

Gość Ewelaaaajnaaa
??

Gość huhuhuhuhuhhhh
a ty jakie masz/

witam ja jako pierwszy objaw mialam bol lewego jajnika i cierpniecie lewej nogi.ten bol byl odczuwalny w polowie cyklu a wiec na test musialam poczekac ale i tak wyszly 2 kreseczki

mnie piersi nie bolały, za to mdliło mnie i te napady mdłości zdarzały się o każdej porze dnia nawet w nocy (pierwsze moje objawy w okolicach spodziewanej miesiączki) i w 1 ciąży nie mogłam patrzeć na chleb a w 2 wszelkie zupy powodowały mdłości.

Gość mnie bolaly piersi i
brzuch pobolewal jakbym miala dostac okres. Ale piersi najbarddziej daly mi popalic

Gość coraz bliżej
Bóle typowo okresowe, z tym, że piersi dały bardziej popalić - miałam wrażenie jakby się w nich gotowało:)

Gość huhuhuhuhuhhhh
mnie bolą tylko wtedy gdy ich dotykam. czy was tez bolaly tylkowtedy?

Gość huhuhuhuhuhhhh
i jeszcze bola mnie jajniki

Mnie zaczęły boleć piersi gdzieś tak trzy dni przed terminem miesiączki, tylko że troszkę inaczej niż zwykle (i to była w sumie pierwsza informacja, że chyba coś się dzieje), bo głównie bolały mnie sutki i były strasznie wrażliwe na jakikolwiek dotyk, ocieranie itp. Cały czas pobolewało mnie podbrzusze. Później pojawiła się reakcja na zapachy i mdłości tak około 6 tygodnia. A śluz w zasadzie od początku mam taki sam, zawsze przed miesiączką robił się białawy i taki jest do tej pory, tylko troszke go więcej.

u mnie było jak zwykle: od terminu owu ból piersi, a przy zbliżającym się terminie @ ból brzucha- oba objawy identyczne jak przed @. Jakiś tydzień po terminie pojawiły się mdłości, zmęczenie itd.

Ja czułam się jak bym była chora, wszystko mnie bolalo, nic mi się nie chciało, pobolewal mnie brzuch i piersi jak dotykałam. Wziełam nawet jeden dzien zwolnienia wpracy bo się tak źle czułam, ale coś mi móiło że to ciąża i 4 dni przed terminem miesiączki zrobiłam test wyszły 2 wyraźne kreski:) No i za 2 dni będę w 34tyg:)

kilka dni po spodziewanej miesiaczce zaczelo mnie mdlic i to byl powod ze zrobilam test. mdlosci i wymioty nie opuscily mnie do konca ciazy :O