Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chanelcia

Czy powinnam wybaczyć?

Polecane posty

Wczoraj napisała do mnie przyjaciółka że widziała mojego narzeczonego jak szedł późnym wieczorem w stanie nietrzeźwości z jakąś panna i ją obściskiwał. Od razu żeby to sprawdzić zadzwoniłam do niego i usłyszałam jego bełkot bo głosem tego nazwać się nie dało a w tle jakąś s**ka krzyczała do niego "misiu"myślałam że oszaleje. Dzisiaj spotkałam się z nim i rzuciłam mu pierścionkiem. Teraz wydzwania i błaga o wybaczenie. Co mam zrobić.? Mam mentlik w głowie.

Gość ojjjjjjjjjjjj tak
Kolejna słodka idiotka wypinająca się do zdjęć. Nic dziwnego, że chłop szuka normalnej...

Gość kupiłabym sobie
nie wybaczac

Pod żadnym względem nie wybaczać. Mam też dwie rady gratis: *Mętlik a nie mentlik *Jeżeli przystopujesz z solarium i nie będziesz robić głupich min to znajdziesz sobie lepszego faceta.

Nie ważne jaka jestem. Chce być normalnie traktowana a nie że koles po 1.5roku oświadcza mi się a później lata za panienkami

jaki masz mętlik w głowie? facet chce ułożyć sobie z tobą życie (oświadczyny) a na boku obraca jakąś panienkę. nad czym ty się zastanawiasz? :D

Gość kupiłabym sobie
na pierwszym zdjeciu wygladasz zabawnie. bo sie zlewasz z kanapa :D a powaznie piszac... nie wybaczaj. slodziutka idiotka z Ciebie, czy wrecz przeciwnie, ale szacunek sie nalezy

Matko Święta czy wygląd świadczy o mojej inteligencji? Wątpię. Więc nie nazywaj mnie słodka idiotka

Gość kupiłabym sobie
eh nie nazwalam cie idiotka, napisalam ze kazdemu nalezy sie szacunek bez wzgledu na to kim jest i czy sie zlewa na zdjeciu z kanapa czy nie :P

Gość omg jak to możliwe
to że się zastanawiasz czy mu wybaczyć świadczy o twojej inteligencji :o a raczej jej braku...