Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chętnie poczytam

dlaczego kobiety nie mogą zrozumieć

Polecane posty

Gość chętnie poczytam

że świat nie zawsze należy do zajmowania się nimi i zwracania na nie uwagi oraz zaspokajaniu ich zachcianek? świat niekoniecznie musi kręcić się cały czas wokół was tak jakbyście tego chciały - to staje się nudne dzięki wam

Kobiety są tak próżne iż myślą ze są pępkiem świata. Cały czas maja zakodowane w główkach ze my mężczyźni nie mamy nic innego do roboty jak tylko wieczne uganianie się za nimi.

Gość mam tśipkę jestem cool
i moge wszystko

Gość Bella//
a to nie faceci mają w głowach zakodowane że kobiety mają im we wszystkim przytakiwać i skakać wokół?

Gość tu raczej chodzi o
to, że na początku wykazujecie baaardzo duże zainteresowanie, a z czasem nie odzywacie się przez parę dni - to podejrzane :))

Gość taka... jedna.. dziewczyna
moj facet juz od dawna sie mna nie interesuje no chyba ze "zachce" mu sie to wtedy o mnie pamieta . Co to za zwiazek? Nie potrzebuje ciaglej adoracji z jego strony ale troche zaiteresowania, rozmowy czy to duzo?

Gość chętnie poczytam
rzeczywiście są próżne , ale próżne coraz bardziej stają się z wiekiem i stażem w związku , bo w kółko są niezaspokojone seksualnie i emocjonalnie oraz dotykowo - to musi być jakiś uszczerbek psychiczny , który one posiadają , związany z nimi wszystkimi