Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ittakkaa...

sex... po jakim czasie

Polecane posty

Gość ittakkaa...

spotykam sie z pewnym kolesiem i zastanawiam sie po jakim czasie moge isc z nim "na calosc" zeby nie pomyslal ze jestem latwa i zeby mogl wyniknac z tego powazny zwiazek...

Gość eje
nie mozna okreslic co do dnia kiedy powinno sie isc do lozka. wydaje mi sie, ze zalezne jest to od tego jak Ty czujesz. Czy nie bedzie za szybko, czy chcesz, czy Cie nie zostawi od razu po, itd.

nie liczy się kiedy tylko z kim i dlaczego. bo jeśli pomiędzy wami bardzo iskrzy (czytaj miłość od pierwszego spojrzenia) to choćbyś poszła na pierwszym spotkaniu z nim do łóżka to nie uzna ciebie za łatwą ;)

Gość ittakkaa...
na pierwszym spotkaniu to napewno nie... nawet moja tzw. pierwsza milosc musiala czekac 6 miesiecy.. niestety nie wyszlo nam...po 3,5 roku byl koniec, z kolejnym po 4 miesiacach po 3 latach koniec... a teraz jest ten... super facet i mam straszna ochote na niego jak i on na mnie... dosyc dlugo zyje w abstynecji, jestem dorosla, mam potrzeby.. nie mozemy patrzec sobie tylko w oczy.. hehe.. ale spotykamy sie dopiero od 3 tyg :-/

Gość optymistyczna Hania
dopóki nazywasz go KOLESIEM nie rób tego ewentualnie jak już będzie kimś kogo kochasz:) kolesia sobie odpuść:P

Jak to mowi moj facet, gostek, ktory przespi sie z dziewczyna i uwaza ja z tego tytulu za latwa, jest nie nadajaceym sie do zadnego zwiazku kretynem i hipokryta. Jesli Ty przespisz sie z nim na1 chocby randce, to on jaki bedzie? "Trudny"? A moze cnotliwy???

Gość optymistyczna Hania
ittakkaa... wg. statystyki zerwiecie po 2,5 roku:) więc może nie warto czekać tylko iść w spontan jak widać z doświadczenia te twoje kalkulacje nic nie dały:D

Gość no i kuźwa bądź tu romantyczny
Ale koleś to może być koleś git.

Gość hfidugrjgv
to zalezy tylko i wylacznie od Was.. z tego co piszesz, wnioskuje ze bardzo mloda juz nie jestes, a kazdy potrzebuje zblizenia i sexu... Twoj "Koles" zakladam ze tez jest dojrzaly wiec pewnie latwa Cie nie nazwie ;-)