Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcozrobic

klotnia z mezem ja powinnam go przepraszac?

Polecane posty

Gość niewiemcozrobic

otoz w sobote ostatni raz sie kochalismy zawsze codziennie mnie wieczorem zaczepial a przez te 3 dni nic ,tak jak powietrze ja parodiowalam na majtkach ubieralam sie ladnie do wyjscia a on nic zero reakcji ,tlumaczyl ze zle sie czul ma grgie i jak jest tak duszno i cieplo to go mdli .Niestety ma leki ktorych nie bierze ja wczoraj powiedzialam mu ze jest mi przykro ze jak ja chcesexu to on mnie olewa a wtedy kiedy on chce to musi byc wiec mu zapowiedzialam ze przez najblizszy miesiac chocby sie zesral ,rozwiodl ze mna ,powiesil czy cokolwiek sexu nie bedzie i koniec .on sie obrazil niestety na koniec dodalam cos w stylu "moglam sobieiasc mlodszego" ale wczoraj byl grac w kosza na gre w kosza go nie mdlilo? hmmm .Kiedys w klotni dawno temu powiedzial mi ze jestem bierna w lozku ,jego byla taka nie byla to ja juz dawno powinnam sie na niego obrazic .Zreszta mowiac o tym mlodszym tak zazartowalam nie mialam nic zlego na mysli a on odrazu" to idz do mlodszego niech cie ruchnie tu jakis i bedziesz osiedlowa szmata i rzucil we mnie poduszka" do 3 nad ranem siedzial w kuchni potem poszedl spac do dziecka .Rano jak wychodzil do pracy slowem sie nie odezwal nie wiem co o tym myslec to ja powinnam go przepraszac?

Gość qrenna
jak dzieci :D współczuję

Gość zdzirson prodżekt
kwestia jest tak infantylna, ze nawet nie chce mi sie pisac, co o niej sadze:D

Gość wnioskuje....
jak powiedzials mu ze sobie moglas mlodszego znalezc to gratuluje....:O niewazne co powiedzial kiedys....poklociliscie sie teraz i to teraz powiedzialas mu swinska rzecz wiec nie pozostal ci dluzny.... wina lezy po twojej stronie ALE z lozka nie powinien sie "wyprowadzac" dla mnie to jest chore ze jedno sie obraza i idzie w chuj do innego pokoju spac....chore....

Gość APAP Extra
zmień go faktycznie na młodszego:D po co ci taki osioł ,niech se wraca do sex -bomby byłej:P:P:P