Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość circus from N.Y.

Iwona Wieczorek - Fakt czy Mit ???

Polecane posty

Gość circus from N.Y.

Moj wpis nie ma na celu wskazywanie przestepcow,a jedynie to moje wlasne przemyslenia gdyz niejednokrotnie mialam do czynienia w mlodosci z policja i swiatem mafijnym. Wiele widzialam i moge powiedziec ze policja ma niezle uklady z alfonsami. Oczywiscie nie wszyscy w policji maja ciemne strony. Np przypadkowi policjanci zlapali kolege majacego w samochodzie przemycana wodke w beczkach plastikowych i narkotyki mniejszej ilosci.Dzieki znajomosci na drugi dzien go wypuszczono. Alfonsi oplacaja ulice policji w postaci prostytutek zeby miec "teren" na wlasnosc.Wiem ze niektorzy pomagaja wywozic do burdeli.Policja wcale taka swieta nie jest. Gdy mnie zlapali,i zobaczyli moje dane personalne to pomylili mnie chyba z kims.Mialam te same nazwisko,miejscowosc i bylam podobna do pewnej jak sie potem okazalo popularnej i szanowanej prostytutki,wiec poudawalam ze jestem jej kuzynka.Na komendzie obchodzili sie ze mna jak nie z przestepca.Dzieki jednemu z nich szybciej wyszlam,bo wykluczyli mnie z reszty przestepstw,na ktorych rzeczywiscie nie bylam.Po moim wyjsciu kazali przyjsc do nich na kawe czego oczywiscie nie zrobilam. A wiec z tego co moge wnioskowac Pomorska Policja moze kryc kolege po fachu,niewazne czy swiezak. Swiezak moze DUZO wiedziec o jakichs nielegalnych dzialaniach policji,wiec ci w obawie znajduja mu alibi. Moim zdaniem mogla "za kare" zostac wywieziona do burdelu.A przez naglosnienie sprawy albo na jakis czas beda ja ukrywac,albo po prostu zabija w obawie przed "zyczliwym" klientem.Chyba ze Iwona pozostanie maskotka swiata mafijnego w co raczej watpie. Adria cos wie,ale widocznie czegos sie boi. Jej pomieszane zeznania,niczym moja kolezanka ktora miala wiele na sumieniu. ADRIA APELUJE DO CIEBIE :JESLI COS WIESZ IDZ NA POLICJE,JESLI NIE DO NICH TO GDZIE INDZIEJ. G.OWNO ZROBIA TWOJEJ RODZINIE.NIE BOJ SIE.MI TEZ GROZONO A JAKOS ZYJE OD 8 LAT I MAM SIE DOBRZE. W ZAGINIECIE IWONY ZAANGAZOWANA JEST CALA POLSKA,WIEC PRZESTEPCOM NIE UJDZIE NA SUCHO. /// Ps. To tylko moje ciche przemyslenia do ktorych chyba mam prawo? Skoro jest wolnosc slowa to z tego korzystam.Powyzsza wypowiedzia nikogo nie oskarzam,to tylko mysli ktore mi sie nasunely. Wiec droga Policjo,ruszcie tylek i wyprowadzcie min. mnie z takiego myslenia./// Na 1 monitoringu wiadomo juz ze to nie Iwona pod klubem (inna torebka,inne podobne ubranie),sprawdziliscie WSZYSTKIE monitoringi spod klubu Dream? Niemozliwe zeby sie rozplynela. To tyle ode mnie :classic_cool:

Gość lubiśki misiee
czemu przesłuchiwanych nie podpinają pod wariograf?? :D

Gość lubiśki misiee
np. tą Adrie, dlaczego tego nie robią? okazało by się czy kłamie czy nie. (nie oskarżam Adrii, ale byc może jest zastraszana tak jak piszesz i dlatego nie mówi)

Gość circus from N.Y.
ale pochlebili mi tym , że jestem prostytutką z którą mnie pomylono, bo ja jestem stara no może nie starą panna ale mam 27 lat i jestem dziewicą,następnego dnia wyszłam z posterunku i ktokolwiek na ulicy na mnie krzywo spojrzał ja z dumą mówiłam "zatrzymali mnie bo jestem podejrzana o prostytucje" to były czasy :)

Gość circus from N.Y.
teraz to mogę tak mówić i nikt mi nie uwierzy, prędzej uwierzą że moi rodzice ukradli hipopotama z zoo i mnie złapie EKO patrol :(

Gość circus from N.Y.
haha zalosny podszyw :D Moje zatrzymanie nie mialo nic wspolnego z prostytucja ciole,tylko po nazwisku,miejscowosci skojarzyli mnie z tamta prostytutka.

Gość rewq ale piertolisz to nie ma
badanie na wariografie nie jest wymierne, wystarczy stresik i juz wychodzi zle. a kto by sie nie stresowal?

Gość circus from N.Y.
Dalej podtrzymuje to co napisalam.Bardzo watpie ze Iwona byla call girl.Byla w zlym miejscu,zlym czasie. Mozliwe ze ten Krystek byl w to wmieszany,ale policja go pewnie wybieli bo ma z nimi moze uklady ? UWAGA BO FORUM MOGA CZYTAC DZIFKI TEGO ALFONSA CO URZEDUJA W DREAM!

Gość gość
Paweł który był z nią na dyskotece coś kręci

Gość gość
Kto zna znajomych Iwonki niech pisze co robią dla sprawy!!!!! Szukajcie jej ludzie przecież pod ziemie się nie zapadła!!! Znacie Iwonke - piszcie, nie dawajcie satysfakcji, złym ludziom. Nie wolno zapominać - trza szukać. Gdzie są znajomi Iwonki? Szukacie jej? Co robicie dla sprawy? Chlacie i balujecie tylko? Kim była dziewczyna podążająca śladem Iwonki? Ten Numer tożsamy - ponoć to była dziewczyna jednego z kolegów będących z Iwonką w klubie.

Gość gość
a ten adrian? a adria? a kasia? szukaja jej?

Gość gość
Mnie intuicja i spostrzezenia podpowiadaja ze ci jej znajomi z ktorymi byla w klubie na 100% kłamią.oni znaja prawde.Zauwazylam ze Pawel jak opowiada o tym zdarzeniu unika wzroku z rozmowca, Adria identycznie, pozatym adria jak sie wypowiada to przypomina wyuczona regułke..Sledczy powinni ostro sie za nich wziasc

Gość gość
adria czy adrianna ?

Gość gość
Matka Iwony była dzisaj w ddtvn niestety nic nowego nie wiadomo

Gość kolezaneczki psia jucha
wiadomo coś/ kasia sie w ogole odzywa w tej sprawie czy baluje?