Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jowita26

niezdecydowana :( doradzicie?

Polecane posty

Gość Jowita26

Jestem już w siódmym miesiącu i z niecierpliwością oczekuję narodzin mojej córeczki.... Zastanawiam się tylko nad wyborem imienia,a jest to rzecz szalenie ważna,bo zostaje na całe życie...Waham się pomiędzy Sylwią a Natalią...proszę doradźcie coś...z czym wam się kojarzą te imiona? mile widziane propozycje własne :)

Gość dziewczyny piękne miny
zdecydowanie Sylwia ;)

Gość korolowa mama
Kornelia albo Sylwia

Gość Ja mam na imie Sylwia :)
bardzo lubie swoje imie :) mozna mówić syla, sylwusia, sylwunia, sylwinka itp a natalie cóż nam 3 i wszystkie są okropnie zarozumiałe, niezbyt miłe no i kojarzą mi się z ruskim imieniem. Ale to twój wybór :) pozdrawiam

Gość Jowita26
Z czym wam sie kojarzy Sylwia??pozytywnie,negatywnie?

Gość tez mialam foszastego
stara prawda jest taka ze imiona kojarza sie z konkretnymi ludzmi i dlatego sie je lubi lub nie...ja znalam jedna paskudna Sylwie, strasznie wredna osoba :) z natury:) i dlatego ja wolalabym Natasze:) Mnie wogole podobaja sie rozyjskie imiona, ukrainskie....Natasza, Tatiana, Oksana, Lena itp :)

Gość wszystkie sylwie które znam
są jakieś dziwne. Ale samo imie jest ladne, kobiece. Natalii teraz jest za dużo. wybrałabym Sylwię.

Gość luska.s
Natalie, które znam są bardzo ciche, więc tak też mi się to imie kojarzy. Imię samo w sobie ok, ale popularność odebrała mu uroku. Sylwia ok, ale kojarzy mi się z pokoleniem teraźniejszych rodziców, myślę, że to była sezonówka, teraz małych Sylwii bardzo mało. Osobiście nie zdecydowałabym się na żadne z tych imion, ale jeśli juz to może Sylwia, bedzie to jakas odmiana wśród małych dziewczynek

Gość zaciązona2010
zżygac sie mozna od topikow "jak nazwac synka/corke?" i "czy te imie ladne dla mego dziecka"!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość luska.s
zaciązona2010 to po co wchodzisz na takie topiki? mało masz innych??