Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany facettt- 1983

Dlaczego kobiety są takimi egoistkami ????????????

Polecane posty

Dlaczego kobiety ciągle marudzą ??? Zawsze im źle !!! Zawsze !!! Te które mają złych mężów marudzą że są popyrgadłami. Te które mają dobrych włażą im na łep. Czy naprawdę tylko bestialskie was trzymanie krótko na smyczy sprawi że pomyslicie o swoim facecie choć czasem ???? Wszystko się zaczyna już w liceum. Wtedy każda egoistyczna nastolatka marudzi że facet myśli tylko o seksie. Chłopaki jakoś nie narzekają że dziewczyny nie chcą iść do łózka. Poprostu szukają takiej która chce a jak się okaże że nie chce to zmieniąją na inną. Dziewczyna natomiast narobi wrzasków , awantur , naklici się o tym przed koleżankami itd .... Młodzi chłopacy oczekują tylko seksu i zrozumcie to. Tak samo jak Wy pragniecie się w nieskończoność przytulać i szeptać czułe słówka. Coś za coś. Myslicie że młodych chłopaków bawi jakieś tam przytulanie i inne biadolenia typu : zwierzanie i buziaki w czoło ????? Ja pierdolę !!! Później idziecie na studia i zaczynacie myśleć tylko o kasie. Tylko te dziewczyny które nie miały powodzenia i są niespełnione to pragną miłości ale ta reszta która zmieniała facetów jak rękawiczki to szuka poprostu szmalu. Tylko tego. Jeśli facet ma szmal to robi mu loda jak rasowa kórwa , jeśli nie ma to warczy na niego całe dnie że facet nie ma wyjścia. Albo musi jej wpierdolić albo zdradzić żeby nabrać sił do życia albo poprostu wyjebać ją na bróg. Nie mam sił już do was. Od tego równouprawnienia tak wamm się najebało we łbach że powoli wysiadam.

Gość skajp to zło
No wyjebanie na bróg to jest poważna sprawa. :classic_cool:

Gość ink.
pierdolisz jak potłuczony :o to się przerzuć na facetów jak są tacy fajni, najwidoczniej przyciągasz same takie kobiety, ale pamiętaj, że swój do swego ciągnie...

spadaj mała kórwo , już marudzisz bo jakiś błąd zrobiłem haha dobre. Właśnie takie jesteście że ciągle narzekacie. Chodzi mi o wyjebanie na brug

Ale Ty jesteś głupia wiesz ? Pewnie nieźle się rżniesz bo takie właśnie drobiazgowe prześmiewczynie uwielbiają się wić na pałkach. Chodź zaraz mi loda zrobisz ;)

Gość skajp to zło
jestem facetem ciućmoku i przyznaję Ci rację w kilku kwestiach. A odpowiedz na pytanie z tematu brzmi: Są egoistkami bo muszą wychowywać swoje dzieci (faceci o dziwo nie muszą) więc dawca materiału musi być odpowiedni :classic_cool:

Gość parasolll12
a nie na BRUK przypadkiem?:D:D:D:D:D:D:D:D. Gosciu nie kompromituj sie juz!:D:D:D:D

Gość skajp to zło
1750zł netto :classic_cool: ufam że pytanie było do mnie.

Gość skajp to zło
Autor celowo popełnił takie błędy gdyż jest to tylko zwyczajna prowokacja za 3/10 :classic_cool:. Ma jednakże sporą dozę prawdy i goryczy.

Gość xfkajfnvzv
VERY a ty spójrz na swój ostatni wpis czy nie zrobilas błędu..:P

1750 netto masz ? Lipa trochę co ? :D A co w ogóle robisz ?

ja mam 3 kafle akurat ale to nie znaczy że wszystko ma zechlać żona !!! Ona sama ma 2 kafle i mi marudzi że mam za mało. Chyba rzucę ją w pizdu bo nie będę darmozjada w domu trzymał.

Gość skajp to zło
Wynagrodzenie takie średnie choć jak na moje miasto niewysokie :classic_cool:. Praca jak praca, nie ma się czym chwalić.

Gość skajp to zło
załamany ile masz brutto ?

Gość malutka nerwuska...
brutto mam 4000 w kontrakcie. Kierownikiem magazynu z częściami samochodowymi jestem. Ale dochodzą nadgodziny. Czasem to i prawie 4000 netto wezmę.

Gość załamany facettt-1983
oj kurde , nie zmieniłem nicku z podszywu :D

Gość skajp to zło
Parafrazując reklamę, "żeby pseudonimu nie zmienić..."

Gość egoistkaaa
Wymagasz od kobiet, że będą ci posłuszne jak pieski na smyczy? Hahahahaha ;D Zmień najpierw swoje nastawienie, bo wątpie, że jakakolwiek kobieta będzie chciała z Tobą być.

Gość załamany facettt-1983
egoistkaa -- ptrzecież pisałem że mam żonę głupia sikso !!! Zastanawiam się czy jej nie rzucić w pizdu

Gość skajp to zło
za 3000zł to już parę by się znalazło :)