Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczegopytam

NIE WIEM CZY W TO WIERZYC

Polecane posty

Gość dlaczegopytam

Poznalam na czacie faceta, od razu zapytal czy szukam sponsora, ja wkrecilam mu ze "moze" a potem rozmowa sie tak rozwinela ze nawet sie zainteresowalam ta propozycja bo nie mam lekkiej sytuacji. Jest z woj.mzowieckiego a ja ze slaskiego. Ma 30 lat jest wysportowany a raczej wykoksowany i atrakcyjny wiec dziwi mnie po co mu sponsoring. Powiedzial mi ze w ten sposob moze pomoc innym ale trudno mi w to wierzyc. Najpierw zaoferowal 5tys za 8spotk w miesiacu ale powiedzialam ze nie dam rady i zaoferowal 400zl co spotkanie i sam powiedzial ze moze placic z gory. Twierdzi ze ma mieszkanie w mojej miejscowosci ale ja wole z nim spiac w hotelu bo boje sie ze moglby mi cos zrobic. Wie ze nie jestem specjalistka w wrecz przeciwnie i mimo to po obejrzeniu mojego zdjecia twierdzi ze bedzie dojezdzal... Moje pytanie brzmi- czy waszym zdaniem to nie jest wszystko podejrzane?

Gość dlaczegopytam
nie moge uwierzyc , ze mi ktos za sex da 400 zl. tymbardziej , ze waze 97 kg i mam odstajace uszy, moj brzuch jest wiekszy od piersi. oczywiscie na czacie mu napisalam , ze jestem super laską

Gość no wchodzisz w świat
ku rew i alfonsów to co nas pytasz :D pytaj u swoich najlepiej mamusi skoro takie cudo jak ty wychowała:D

Gość ...CCC.
Podejrzana to jesteś Ty!skoro chcesz się z nim spotkać.

Gość dlaczegopytam
PODSZYWACZ WYPAD!

Gość dlaczegopytam
tak tak...sami pewnie zdradzacie i pieprzycie na dyskotekach wszystko co tylko wam na to pozwoli a mnie bedziecie wytykac. punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia

Gość no wchodzisz w świat
ty kurewstwo wessałaś z mlekiem matki :D co się martwisz jesteś u swoich:D

Gość dlaczegopytam
no ale w hotelu mnie chyba niepochlasta niczym?? przeciez zeby skorztstac z pokoju trzeba pokazac dowod osobisty :/

Gość dziewczyno za seks
to ja biorę 1000 zł - ceń się!

Gość dlaczegopytam
jak mam sie cenic jak seksu dawno nie uprawialam... potem by byly wielki ewyrzuty ze sie spodziewal niewiadomo czego a ja zawiodlam. pytam po prostu jak sie moge abezpieczyc poza hotelem zeby nic mi ni ezrobil zlego...? :/

Gość dziewczyno za seks
a nie rozumiesz tego, że nie bierzesz pieniędzy za umiejętności - tylko za sam fakt? Za to, że się poniżasz (nazwijmy rzecz po imieniu), że pozwalasz się obmacywać - a wcale nie musi ci to sprawiać przyjemności, za swój cenny czas, różne niedogodności itd. itp. Reszta jest mniej ważna. A co do bezpieczeństwa - nigdy nie ma gwarancji, zwłaszcza za marne grosze.

Gość dlaczegopytam
przyznać się mu , że mam kiłę?

Gość dlaczegopytam
byl juz taki okres czasu ze patrzylam na oferty tego typu i ceny wahały sie wlasnie w granicach 300 400zl :/ No teraz mu przeciez nie powiem ze chce wiecej... Jestem z malej miejscowosci i tu ceny nie sa po 1tys zl tak jaknp w Wawie

Gość dziewczyno za seks
Daruj sobie. Przecież naprawde wcale tego nie chcesz.

Gość dlaczegopytam
naszemu spoconemu sołtysowi obciągalam za przystankiem PKSu za dwie paczki LMow a tu mam wybrzydzac na 400zł?

Gość dlaczegopytam
podszyw- gratuluje fantazji dziewczyno za seks- nie wiem czego chce,,,potrzebuje pieniedzy bo sama sie utrzymuje i zyje z miesiaca na miesiac a moj facet ze mna nie sypia od miesiecy i nawet sporadycznie go widuje... tez mi brak seksu;/

nie rozumiem czemu nie poszukasz normalnej pracy tylko decydujesz się na kurestwo? tego z życiorysu się nie wymaże

Gość dlaczegopytam
ale cipa sie nie wymydli. a niech dyma kto chce byleby płacił.

Gość dlaczegopytam
kiedy ja mam prace ale sama sie utrzymuje i jeszcze matce pomagam. wszystko kosztuje-zwlaszcza wynajem mieszkania

Gość czekam na wyrok śmierci
żeby to dalej nie zaszło... będzicie się spotykacie i będzie super, potem on zaproponuje jakiś wyjazd za granicę , ty się skusisz i sprzedał ciebie do jakiegoś burdelu....

Gość dlaczegopytam
Kiedyś dawałam dupy mojemu sąsiadowi za 3 dychy, a teraz mogę za 400 więc chyba się opłaca?

Gość dlaczegopytam
nie zamierzam nigdzie z nim jezdzic... jesli to nie bedzie oszust to zastanawiam sie czy caly czas sie z nim spotykac w hotelu czy przejsc do jego mieszkania- bo pewnie tak bedzie wolal

gardzę takimi jak Ty.Jakby Cię dobrze wychowano, to nie poszłabyś dać dupy za kasę, zeby matce pomóc, tylko powiedziałabys, ze chwilowo masz kłopoty finansowe

Gość czekam na wyrok śmierci
na pewno musisz być ostrożna i mieć oczy dookoła głowy, w koncu to nieznajomy, tym bardziej, że jak sama piszesz dziwisz się, że taka osoba płaci za sex jak może mieć za darmo

Gość facet , który nie ruchał
a czy nie gorszą prostytutą jest frajer w białej koszuli i "gajerku" , który naciąga na kredyty starszych ludzi bo go tam w firmie tak wyuczyli, że w ramach marketingu ma oszukiwać i mamić? a agenci ubezpieczeniowi , którzy naciągneli na ubezpieczenia a teraz nie wyplacają to co sie Ludziom nalezy? kto jest tak naprawdę kurwą? to dziewczyna ktora sex za pieniadze by swej Mamie pomoc to przy tych kurwach w białych kołnierzykach to jest Święta. nikogo nie krzywdzi

Gość dlaczegopytam
ale nie wychowano mnie dobrze- jestem z patologicznej rodziny gdzie ojciec byl alkoholikiem i awanturnikiem. mam dosc martwienia sie o to czy starczy mi do konca miesiaca pieniedzy... Kiedys sama mowilam to co wy na "takie" jaka teraz ja chce byc... a dla mnie to uklad. Tak samo jak sa zwykle zwiazki - tez faceci biora seks a kobiety ciagna od nich pieniedze. zawsze tak bylo tylko ze wy to nazywacie miloscia.

Gość dlaczegopytam
wiem ze musze byc ostrozna dlatego mysle jak sie zabezpieczyc aby uniknac krzywdy...skoro sam hotel to za malo i za malo pewnie jest to ze nie zamierzam z nim nigdzie jezdzic to co jeszcze? spotkanie w dzien pewnie powiecie...czy cos jeszcze? powznie pytam

nie wykrecaj się tym, ze jesteś z patologicznej rodziny. Jesteś dorosła i twój wybór czy sama też popadniesz w patologię, czy ułożysz sobie normalnie życie